Sport

Eugen Neagoe nu mai acceptă prestații modeste în deplasare pentru Universitatea Craiova: „Nu avem nicio scuză”. Video

Eugen Neagoe s-a arătat îngrijorat de starea gazonului de pe stadionul „Ilie Oană” înainte de Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova,
04.03.2023 | 13:44
Eugen Neagoe nu mai accepta prestatii modeste in deplasare pentru Universitatea Craiova Nu avem nicio scuza Video
Eugen Neagoe, îngrijorat înainte de Petrolul Ploiești - Universitatea Craiova: „Nu avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiți de orice”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a prefațat confruntarea cu trupa lui Florin Pîrvu, iar „Geană” speră să obțină primul succes în deplasare pe banca alb-albaștrilor. Partida Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova este programată duminică, de la ora 15:30, pe stadionul „Ilie Oană”.

Eugen Neagoe este îngrijorat înainte Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova: „O partidă dificilă având în vedere condițiile”

Oltenii sunt fără victorie în deplasările din SuperLiga, iar Eugen Neagoe speră să ca elevii săi să câștige cele trei puncte pe terenul ploieștenilor. Eugen Neagoe este îngrijorat din cauza stării gazonului de pe stadionul „Ilie Oană”, însă i-a pregătit pe jucătorii alb-albaștrilor pentru confruntarea cu Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Este o partidă normală de campionat, dificilă având în vedere condițiile în care se desfășoară acest joc. În deplasare nu am făcut reprize foarte bune, dar duminică sunt convins că băieții vor da tot ce au mai bun, sunt conștienți de importanța jocului și nu am reușit să avem evoluțiile pe care ni le-am dorit în deplasare.

Sunt concentrați, bine că nu au intervenit accidentări după ultimul joc cu FC Argeș. Băieții care au fost în lot cu FC Argeș sunt apți. Sunt o echipă periculoasă, cu jucători valoroși, știm că sunt foarte agresivi acasă și speculează foarte bine fazele fixe și sunt jucători puternici, joacă cu trei fundași aproape în permanență”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Petrolul Ploiești a pierdut în fața celor de la FCSB, scor 4-1, iar Eugen Neagoe le-a transmis elevilor săi din defensivă să fie atenți la atacanții ploieștenilor. „Geană” a declarat că atmosfera din vestiarul alb-albaștrilor este bună, iar jucătorii au încredere că pot obține victoria.

„Au jucători periculoși în atac precum Budescu, Grozav și Irobiso, un atacant puternic cu o viteză bună de deplasare pe spații mari. Sunt o echipă periculoasă, inclusiv contra FCSB au făcut un joc destul de bun în primele 15, 20 de minute, după penalty au căzut puțin.

ADVERTISEMENT

Au primit multe goluri în partida trecută și nu doar atunci, au pierdut și contra CFR Cluj cu 5-2. Este terenul cum este, la Ploiești este destul de rău, dar nu avem nicio scuză, trebuie să fim pregătiți de orice. Fizic vom arăta bine, mental trebuie să fie bine, venim după o victorie și trebuie să mergem încrezători înspre Ploiești”, a spus „Geană”.

„Am urmărit meciul celor de la Petrolul, trebuie să fim foarte concentrați pe joc, pentru că nu este imaginea reală”

Gjoko Zajkov i-a urmărit pe ploieșteni în confruntarea cu FCSB, iar fundașul Universității Craiova a declarat că oltenii nu trebuie să se lase păcăliți de rezultat. Internaționalul macedonean a spus că jucătorii formației din Bănie trebuie să fie concentrați pentru a obține cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

„Am urmărit meciul celor de la Petrolul, este al doilea meci al lor pe care îl urmăresc și pot spune că dacă vezi rezultatul și nu ai văzut meciul cu FCSB, te poți gândi că este o echipă slabă. Nu este o echipă slabă. Este o echipă bună, așa că poate a fost o zi proastă a lor.

Trebuie să fim foarte concentrați pe joc, pentru că nu este imaginea reală a echipei. Ne antrenăm bine la fiecare antrenament, fiecare jucător dă totul și este o atmosferă foarte bună. După meciul cu FC Argeș suntem foarte fericiți, este important să câștigi”, a declarat Gjoko Zajkov.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,25 este cota pentru „2 solist” la meciul Petrolul Ploiești – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT