Sport

Eugen Neagoe pleacă de la Sepsi! Patronul confirmă ruptura: “E timpul să ne despărţim!”

01.05.2019 | 20:09
Eugen Neagoe pleaca de la Sepsi Patronul confirma ruptura E timpul sa ne despartim
Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, contand pentru playoff-ul Ligi 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova

Eugen Neagoe va pleca de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Conform Gsp, antrenorul îşi negociază în aceste zile rezilierea pe cale amiabilă a contractului. El a avut o primă rundă de discuţii cu cei din conducerea clubului, însă nu s-au pus deocamdată de acord. 

UPDATE, ora 20:05. Patronul echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, Laszlo Diosegy, a declarat că Eugen Neagoe va pleca de la club: “E timpul să ne despărţim de Neagoe. El este un antrenor foarte valoros. Dacă are un lot bun la dispoziţie, poate să facă lucruri frumoase în fotbalul românesc. Nu ştiu dacă la Craiova. El joacă puţin mai defensiv, nu ştiu dacă la Craiova se potriveşte, pentru că acolo se doreşte să se marcheze. Dar este un antrenor foarte bun“, a spus Dioszegi la Digisport.

Eugen Neagoe a declarat că va pleca de la club în momentul în care vor fi respectate clauzele din contract: “Eu mai am contract un an cu Sepsi, dar probabil ne vom despărţi. Contractele sunt făcute să fie respectate, nu? Vom vedea ce se va întâmpla” 


Eugen Neagoe pleacă de la Sepsi! Va ajunge la Universitatea Craiova?!

Fostul secund al lui Victor Piţurcă de la echipa naţională a preluat Sepsi în luna noiembrie 2017, într-o situaţie foarte dificilă, echipa fiind în pericol să retrogradeze. Dar, cu Neagoe pe bancă, Sepsi a reuşit să se menţină în prima ligă la finalul stagiunii 2017-2018.

În actuala stagiune, Eugen Neagoe a reuşit să califice echipa în play-off la doar al doilea sezon al echipei în prima ligă. Totuşi, forma echipei covăsnene este una dezastruoasă în acest moment al campionatului, Sepsi înregistrând 1 egal şi 6 înfrângeri în play-off.

Neagoe a rămas foarte dezamăgit după înfrângerea din weekend cu U Craiova şi a lăsat să se înţeleagă că viitorul său la Sepsi este unul incert: “Craiova a meritat victoria. Bravo lor, îi felicit. Noi am suferit foarte mult, nu ne-am creat ocazii, am pierdut cu multă ușurință mingea. Au fost și jocuri în care meritam mai mult, dar nu astă seară.

Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe,
Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe,

Va ajunge la Universitatea Craiova?

Din păcate, au fost puțini spectatori. Știm cu toții că vin foarte mulți suporteri de obicei. Astăzi au fost probabil puțin supărați pe nereușitele din ultima perioadă. Craiova rămâne o echipă bună și merită să fie sus. Nu știu ce va fi din vară, important e să fim sănătoși. Eu mai am contract un an de zile, dar sincer nu știu ce se va întâmpla. Chiar nu știu”, a spus Neagoe după meci.

Eugen Neagoe este unul dintre numele vehiculate pentru a prelua Universitatea Craiova. După despărţirea de Mangia, oltenii l-au numit interimar pe Corneliu Papură, însă din vară, Eugen Neagoe poate fi una dintre principalele variante ale lui Mihai Rotaru pentru postul de antrenor al echipei.