Sport

Eugen Neagoe, presiune pe jucători înainte de Farul – U Craiova: „Să arătăm mai bine decât în primele două partide”. Mesaj pentru Gică Hagi. Video

Eugen Neagoe le-a transmis jucătorilor Universității Craiova că se așteaptă la evoluții mult mai bune din partea elevilor săi împotriva celor de la Farul Constanța.
04.02.2023 | 16:22
Eugen Neagoe presiune pe jucatori inainte de Farul  U Craiova Sa aratam mai bine decat in primele doua partide Mesaj pentru Gica Hagi Video
Eugen Neagoe vrea mai mult de la jucători în Farul Constanța - Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a declarat că oltenii sunt pregătiți de confruntarea cu trupa lui Gică Hagi, iar tehnicianul alb-albaștrilor speră să câștige cele trei puncte împotriva constănțenilor. Farul Constanța – Universitatea Craiova este programat luni, de la ora 20:00.

Eugen Neagoe pune presiune umerii oltenilor înainte de Farul Constanța – Universitatea Craiova: „Trebuie să arătăm mai bine”

Oltenii au moralul ridicat după victoria împotriva celor de la FC Hermannstadt, scor 2-0, iar Eugen Neagoe vrea cele trei puncte și din confruntarea cu Farul Constanța. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a declarat că jucătorii juveților sunt pregătiți pentru partida cu trupa lui Gică Hagi și speră să fie în cea mai bună dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Este o partidă importantă atât pentru noi, cât și pentru Gică Hagi. Și ei își doresc să câștige acest joc, la fel ca și noi. Pe mine mă interesează foarte mult ca băieții să fie în cea mai bună dispoziție la ora jocului, pregătiți suntem. Mai avem mâine un antrenament la Craiova, după vom pleca spre Constanța.

„Suntem bine în acest moment, trebuie să arătăm și mai bine decât mai arătat în primele două partide. Venim după o victorie importantă în urmă unui joc bun, l-am felicitat cu toții pe Andrei pentru reușitele contra celor de la Hermannstdat, sper să fie doar începutul”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Universității Craiova se așteaptă la un meci spectaculos împotriva celor de la Farul Constanța, așa cum a fost și în partida din turul campionatului. Eugen Neagoe se așteaptă ca Andrei Ivan să continue să marcheze pentru formația din Bănie, după dubla marcată în etapa trecută.

„Prin evoluțiile echipei și ale lui (n.r. Andrei Ivan) să câștigăm cât mai multe jocuri, iar el să marcheze cât mai multe goluri, pentru că nu va putea singur să marcheze. Doar împreună putem să realizăm aceste lucruri mărețe pe care ni le-am propus.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și-a dorit întotdeauna să se bată la campionat, dar în acest moment nu putem să vorbim de campionat. Întâlnim o echipă valoroasă, care joacă fotbal, la fel ca și noi și cred că va fi un  meci frumos și se vor marca goluri”, a spus „Geană”.

Eugen Neagoe: „Echipele mari își doresc tot timpul să își impună jocul, asta ne dorim și noi”

„Geană” își dorește ca Universitatea Craiova să își impună stilul de joc cu Farul Constanța, iar oltenii să câștige cele trei puncte pe terenul constănțenilor. Acesta a declarat că lupta acest sezon din SuperLigă va fi foarte strâns, iar echipele se vor duce o adevărată luptă în play-off, dar și în subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

„Gică Hagi face o muncă foarte bună, promovează niște jucători tineri, așa cum facem și noi. Vreau să mă concentrez pe ce avem noi de făcut și mai puțin pe ce vor face cei de la Farul. Echipele mari își doresc tot timpul să își impună jocul, asta ne dorim și noi, iar luni seara să reușim să câștigăm acest joc. Îi voi ura la mulți ani personal mâine (n.r. lui Gică Hagi), iar luni ne vom și întâlni.

Va fi o bătălie foarte aspră pentru câștigarea campionatului, locurile de cupele europene și rămânerea în prima ligă. Întotdeauna Universitatea Craiova a fost foarte puternică când suporterii au fost în spatele nostru, ca jucător am trăit momente cu 40.000 de suporteri în stadion și ne dădeau o viteza sau două în plus”, a spus Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a declarat că o victorie și un joc spectaculos cu Farul Constanța ar putea să aducă mai mulți suporteri pe stadionul „Ion Oblemenco” în etapa viitoare cu CFR Cluj. Acesta le-a transmis că jucătorii au mare nevoie de susținerea lor.

„Asta îmi doresc să se întâmple în continuare, iar noi suntem cei care vor putea aduce suporterii în stadion. Sunt convins că dacă vom reuși să facem un rezultat bun cu Farul, suporterii vor fi alături de băieți la partida cu CFR Cluj. Au nevoie și merită să fie lângă ei, doar așa putem să reușim”, a declarat Neagoe.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,85 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul Constanţa – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT