Sport

Eugen Neagoe, prima reacție despre preluarea lui FC U Craiova după plecarea lui Mutu: „Nici nu am fost la derby ca să nu se interpreteze!” Exclusiv

Eugen Neagoe a oferit prima reacție în exclusivitate pentru FANATIK cu privire la preluarea postului de antrenor la FC U Craiova 1948 după plecarea lui Adrian Mutu și a explicat că nu a fost prezent la meci tocmai din acest motiv.
04.10.2021 | 14:29
Eugen Neagoe prima reactie despre preluarea lui FC U Craiova dupa plecarea lui Mutu Nici nu am fost la derby ca sa nu se interpreteze Exclusiv
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost dat afară de Adrian Mititelu după înfrângerea cu 2-0 în fața celor de la Universitatea Craiova, după ce Mititelu Jr. și-a manifestat nemulțumirea cu privire la rezultatele echipei în acest început de sezon din Casa Pariurilor Liga 1.

FANATIK a aflat că Eugen Neagoe este favorit să preia echipa iar antrenorul a oferit o primă reacție pentru site-ul nostru cu privire la acest subiect.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, favorit să preia FC U Craiova 1948 după demiterea lui Adrian Mutu: „O să vedem dacă ne înțelegem

Ultima oară pe banca celor de la Astra Giurgiu, Eugen Neagoe a fost demis de patronul Ioan Niculae în urmă rezultatelor slabe din finalul sezonului trecut, când echipa era amenințată de retrogradare.

Antrenorul în vârstă de 57 de ani a explicat că a avut mai multe oferte și a recunoscut că negociază cu echipa lui Adrian Mititelu: „Eu am avut oferte și până acum, dar nu am ieșit niciodată în presă să vorbesc despre ele.

ADVERTISEMENT

Acum sunt la Federație pentru niște cursuri UEFA, mai ales că în decembrie îmi expiră licența și trebuie înnoită.
În ceea ce privește FC U Craiova, o să discutăm și o să vedem dacă ne înțelegem.”

Eugen Neagoe a evitat să îl expună pe Adrian Mutu: „Eram sigur că s-ar fi intrepretat”

Fostul antrenor al Astrei Giurgiu a recunoscut că a evitat să meargă la meciul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, tocmai pentru ca presa să nu speculeze o eventuală înlocuire a lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Nici nu am fost la meci duminică seară, pentru că eram sigur că s-ar fi interpretat oricum”, a declarat antrenorul în exclusivitate pentru FANATIK.

Neagoe este liber de contract de aproape un an de zile, de pe data de 19 mai, când a fost înlocuit cu Ionuț Badea și a mai antrenat în trecut de Craiova de trei ori.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe, aproape de o revenire pe banca lui FC U Craiova

Fostul mare jucător al Universității Craiova în perioada 1883-1986, respectiv 1999-2000, cu aproape 150 de meciuri pentru Universitatea Craiovaa a fost secundul lui Victor Pițurcă la FC U în 2005, când a rezistat doar două meciuri pe banca oltenilor și a plecat după mai puțin de o lună de zile.

Al doilea mandat cu Victor Pițurcă a fost în 2009, când cei doi au plecat după doar 12 meciuri, din cauza unui conflict cu Adrian Mititelu.

Eugen Neagoe revine pentru a treia oară în Bănie tot alături de Victor Pițurcă în 2010, însă va pleca din nou după doar cinci luni de zile și 35 de meciuri.

  • 3 mandate a avut Eugen Neagoe ca antrenor secund la FC U Craiova 1948
ADVERTISEMENT