ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Eugen Neagoe, prima reacție înainte de restanța Dinamo – Astra: ”Nu este o revanșă”

Autor: Traian Terzian | 14.11.2020 | 10:26
Eugen Neagoe, prima reacție înainte de restanța Dinamo - Astra: ”Nu este o revanșă”
Antrenorul Eugen Neagoe a oferit prima reacție înainte de restanța Dinamo - Astra, din etapa a noua din Liga 1, care înseamnă debutul său pe banca giurgiuvenilor. Sursă foto: Sport Pictures

Antrenorul Eugen Neagoe a oferit prima reacție înainte de restanța Dinamo – Astra, din etapa a noua din Casa Pariurilor Liga 1, care înseamnă debutul său pe banca giurgiuvenilor.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a anunțat miercuri în mod oficial numirea lui ”Geană”, confirmând informația oferită în exclusivitate de FANATIK cu o zi în urmă.

Codașa Ligii 1 a negociat mai mult de o lună aducerea lui Edi Iordănescu, dar în cele din urmă tehnicianul a refuzat oferta spre indignarea președintelui Dani Coman.

Reacția lui Eugen Neagoe despre meciul Dinamo – Astra

”În primele două meciuri voi întâlni ultimele echipe pe care le-am antrenat, Dinamo și Hermannstadt. Viața este plină de coincidențe, dar îmi face plăcere să-mi întâlnesc fostele echipe. Nu văd aceste meciuri ca pe o revanșă, în fotbal sunt importante cele trei puncte”, a fost reacția lui Eugen Neagoe înaintea restanței Dinamo – Astra.

ADVERTISEMENT

”Mi-a fost dor de fotbal, de activitatea de zi cu zi, de teren, de antrenamente, de jocuri… Am mai avut propuneri, dar am preferat să mai las să treacă timpul. Acum sunt pregătit, gata de muncă”, a declarat tehnicianul pentru lpf.ro.

”Nu mi-e teamă că Astra e în subsolul clasamentului, deoarece are fotbaliști extrem de valoroși cu potențial de echipe naționale și cupe europene. Împreună vom îndrepta lucrurile. Astra nu poate fi vreodată o echipă de ultimele locuri”, a continuat el.

”Astra a pierdut doi jucători importanți, Alibec și Tamaș, care alături de Budescu erau liderii echipei. Însă, ne-am întărit cu Montini, Găman și Shlomo Azulay. Sunt fotbaliști care au jucat în și cu echipe mari, în competiții importante.

ADVERTISEMENT

Am mai lucrat cu Găman, Dima, Montini și cu Budescu la națională. Cunosc între lotul și nu m-am gândit la o campanie de transferuri, nu vreau să renunțăm la jucători. Este un lot valoros care poate face mult mai mult decât a făcut până acum”, a mai spus Neagoe.

”Mi-aș dori să prindem un loc de play-off și să ne batem pentru cupele europene. Însă, trebuie să o luăm încet, să adunăm puncte și să urcăm în clasament. Astra a fost tot timpul în primele șase echipe ale campionatului și asta ne dorim de la viitor”, a încheiat noul tehnician al giurgiuvenilor.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!