Fotbal intern

Eugen Neagoe, primele declarații după ce suporterii i-au anulat prezentarea: “Nu m-au speriat. Nu aveau nimic cu mine”

26.06.2019 | 16:53
Eugen Neagoe primele declaratii dupa ce suporterii iau anulat prezentarea Nu mau speriat Nu aveau nimic cu mine

La Dinamo lucrurile încep să se așeze după ce la finalul campionatului a fost o adevărată furtună la club. Mircea Rednic a fost dat afară, fapt ce i-a înnebunit pe ultrașii echipei și în locul său a fost numit Eugen Neagoe. Fanii au protestat vehement împotriva conducerii lui Negoiță și apoi au anulat conferința de prezentare a lui Eugen Neagoe după ce au pătruns în baza de la Săftica. 

Eugen Neagoe, primele declarații după ce suporterii i-au anulat prezentarea: “Sunt convins că fanii vor veni aproape de echipă”

Eugen Neagoe a dat primele declarații pentru FANATIK despre anularea conferinței de prezentare: “Sincer nu m-a speriat pentru că nu cred că fanii aveau ceva cu mine. Ei au fost supărați pentru că a plecat Mircea. OK, înțeleg că sunt dezamăgiți pentru că echipa nu a avut rezultate, sunt de acord și chiar îi înțeleg.

Pentru că este al doilea an în care echipa a jucat în play-out și e vorba despre orice echipă, ci despre una dintre cele mai mari echipe din România, cu o istorie fantastică, un club uriaș și normal că nu este plăcut pentru suporterii dinamoviști. Sunt convins că ei vor veni aproape de echipă. Dar noi avem obligația să ne pregătim foarte bine, echipa să arate foarte bine. Și atunci cu siguranță suporterii vor fi alături de noi”, a spus Neagoe într-un interviu FANATIK realizat de trimisul nostru la Marbella.

Dinamo se află în cantonamentul din Spania acolo unde se pregătește de startul campionatului. Eugen Neagoe a făcut deja 6 transferuri pentru noul sezon, unul în care Dinamo își propune să evolueze în play-off.

Eugen Neagoe, primele declarații după ce suporterii i-au anulat prezentarea: "Nu m-au speriat. Nu aveau nimic cu mine"
Eugen Neagoe, primele declarații după ce suporterii i-au anulat prezentarea: “Nu m-au speriat. Nu aveau nimic cu mine” FOTO: Suporteri dinamovisti in peluza cu fumigene in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, disputat pe Arena Nationala din Bucuresti

“Câinii” l-au acontat pe: Cătălin Straton, Andrei Sin, Alexandru Răuță, Florin Bejan, Slavko Perovic și Gabriel Moura. Însă, Eugen Neagoe a anunțat că vor mai exista veniri la club. Și la capitolul plecări este o perioadă aglomerată. O parte dintre jucătorii aduși de Rednic vor părăsi echipa: Alexander Christovao, Simon Zenke, Parfait Mandanda, Mamoutou N’Diaye sau Ziggy Gordon.

  • 2 ani este contractul semnat de Eugen Neagoe la Dinamo
  • 9 este locul ocupat de Dinamo anul trecut (cea mai slabă din istorie)

 

Tags: