Sport

Eugen Neagoe pune presiune pe jucători înainte de Universitatea Craiova – UTA: „Să facem un joc frumos și să mulțumim suporterii”. Video

Eugen Neagoe îi pregătește pe juveți pentru partida Universitatea Craiova - UTA Arad. Meciul are o miză importantă pentru olteni, care pot termina sezonul regulat pe podium.
09.03.2023 | 15:35
Eugen Neagoe pune presiune pe jucatori inainte de Universitatea Craiova  UTA Sa facem un joc frumos si sa multumim suporterii Video
Așteptările lui Eugen Neagoe înainte de Universitatea Craiova - UTA Arad: „Ne dorim să facem un joc frumos și să mulțumim suporterii”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe se așteaptă la o confruntare dificilă împotriva trupei lui Laszlo Balint, tehnicianul care a fost demis de la formația din Bănie la începutul acestui sezon. Universitatea Craiova – UTA Arad se va juca vineri, de la ora 20:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Eugen Neagoe și-a făcut calculele înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad: „Cel puțin pentru o zi am urca pe locul trei, ne dorim să ajungem acolo”

Universitatea Craiova are două victorii consecutive în SuperLiga, iar oltenii speră să câștige cele trei puncte puse în joc din confruntarea cu UTA Arad. Eugen Neagoe își dorește să câștige partida împotriva arădenilor, iar formația din Bănie să urce pe a treia poziție a clasamentului, cel puțin până la meciurile FCSB – Sepsi și Farul Constanța – Rapid.

ADVERTISEMENT

„Este ultimul joc din campionatul regulat, ne dorim să facem un joc frumos și să mulțumim suporterii, dar ne gândim și la cele trei puncte. Cel puțin pentru o zi am urca pe locul trei, ne dorim să ajungem acolo și să rămânem acolo, dar nu depinde doar de noi.

Ne gândim la ce trebuie să facem mâine seară, am discutat și astăzi cu băieții, care sunt concentrați și s-au antrenat bine în ultimele zile după partida contra celor de la Petrolul. Am văzut cum s-a prezentat UTA la ultimul joc, i-am văzut și la Cluj împotriva CFR, au făcut o repriză secundă foarte bună”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

UTA Arad vine pe stadionul „Ion Oblemenco” după victoria categorică de pe teren propriu cu FCSB, scor 3-1. Eugen Neagoe este de părere că trupa lui Laszlo Balint merita să fie mai sus în clasamentul din SuperLiga, însă greșelile făcute de arădeni în campionat i-au adus pe poziția 14.

„În ultimul joc cu FCSB au făcut o partidă bună, au reușit să marcheze trei goluri și au câștigat după mult timp. Au încredere, au jucat cu atitudine, agresivitate și chiar dacă au avut absențe nu s-a văzut că au lipsit jucători, acum au mai revenit din jucătorii suspendați, dar este o echipă cu jucători valoroși.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să fie mai sus în clasament, dar greșelile pe care le-au făcut i-au pus în poziția să se bată la retrogradare. Suntem atenți la tot ce se întâmplă în campionatul nostru, în special la adversarii pe care îi întâlnim.

Toată atenția mea și a băieților a fost asupra celor de la UTA, ceea ce a făcut fiecare jucător în parte, m-au interesat și știu că Benga Otele sunt bine din câte știu, probabil vor face parte din lot. Trebuie să ne luăm toate măsurile, cunosc foarte bine și știu toți jucătorii de la UTA, mai avem timp să analizăm și să discutăm.”, a spus „Geană”.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe exclude ca oltenii să comunice cu Laszlo Balint înainte de Universitatea Craiova – UTA Arad: „Nu este profesionist, nu se respectă pe ei și colegii”

Laszlo Balint a fost pe banca alb-albaștrilor la începutul sezonului 2022-2023 din SuperLiga, iar oltenii au mărturisit că au păstrat legătura cu tehnicianul arădenilor. Eugen Neagoe este de părere că elevii săi nu le vor transmite viitorilor adversari informații din interiorul vestiarului.

„Nu știu dacă e dorință de revanșă pentru Laszlo Balint, întotdeauna îți dorești să câștigi ca antrenor. Eu nu m-am focusat niciodată pe adversari, adică să demonstrezi mai mult împotriva contra unei echipe la care am activat, am încercat să mă concentrez la următorul joc.

Nu îmi este teamă, dar dacă s-ar întâmpla ca un jucător să vorbească cu adversarii noștri despre lucrurile pe care le-am lucrat la antrenament nu este profesionist, nu se respectă pe ei și colegii. Niciodată nu m-am gândit că avem în colectivul nostru asemenea oamenii, nu pot să cred. Sunt anumite aspecte pe care le lucrăm, discutăm pe care nu ar trebui să le știe nimeni.

Toate jocurile sunt importante atât pentru ei, cât și pentru noi. Sunt convins că oamenii își doresc să nu piardă și dacă vor putea să câștige o vor face, dar sunt conștient că jucătorii noștri știu de importanța meciului. Îmi doresc foarte mult să câștigăm și dacă putem să urcăm în clasament este cu atât mai bine”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe anunță revenirea lui Alexandru Crețu: „Vom vedea dacă vom apela la el”

Eugen Neagoe îl va avea la dispoziție pe Alexandru Crețu, care a revenit la antrenamentele Universității Craiova după o accidentare la ligamente. „Geană” riscă să îl piardă pe Juraj Badelj pentru confruntarea cu UTA Arad, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

„Îmi este indiferent cu cine vom juca în prima etapa din play-off, important este să câștigăm și să practicăm un fotbal frumos. Suntem pregătiți și știm că UTA este o echipă agresivă, cu jucători puternici și poate mult mai experimentați pentru noi. 

Este mai bine decât a fost la precedentele partide, a revenit și Crețu care este apt pentru partida de mâine seară, vom vedea dacă vom apela la el. Căpățînă nu va face parte în continuare din lot, are acea fractură la deget și Nicușor Bancu, care lipsește de foarte mult timp”, a spus tehnicianul Universității Craiova.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,62 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – UTA Arad

ADVERTISEMENT