Fotbal intern

Eugen Neagoe putea să fie antrenorul Universităţii Craiova: ”L-am propus înainte să revină Papură”

19.01.2021 | 12:33
Eugen Neagoe putea să fie antrenorul Universităţii Craiova: ”L-am propus înainte să revină Papură”
Eugen Neagoe putea să fie antrenorul Universităţii Craiova: ”L-am propus înainte să revină Papură”
ADVERTISEMENT

Oltenii au motive să-l regrete pe Eugen Neagoe. Actualul technician al Astrei putea să preia funcția de antrenor al Universității Craiova, imedia după demisia lui Cristiano Bergodi.

Președintele echipe din Bănie, Pavel Badea, a declarat, în această dimineață, că l-a propus pe fostul său coechipier finanțatorului Mihai Rotaru, însă ideea nu a fost agreată de omul cu bani de la Universitatea, care l-a preferat pe Cornel Papură pe banca ”Juveților”.

ADVERTISEMENT

”Noi am încercat să-l folosim pe Eugen Neagoe în altă calitate, dar nu decidem noi. Decide patronul. Am fost unul dintre cei care l-au propus pe Eugen Neagoe. El poate să ne arate că-l regretăm acum. Mihai Rotaru plăteşte şi el decide. L-am propus pe Neagoe înainte ca Papură să revină. Din punct de vedere profesional, Papură este foarte bine pregătit”, a declarat Pavel Badea, preşedinte Universitatea Craiova, la PRO X.

Eugen Neagoe: ”Probabil nu am fost dorit la Craiova”

Fără să aibă aura înaintașilor săi, Eugen Neagoe este un fost fotbalist iubit în Bănie. A jucat 144 de meciuri în tricoul Universității și a marcat 34 de goluri. A făcut parte din echipa care a adus ultimul titlu pe ”Ion Oblemenco”, în 1991, și a cucerit de două ori Cupa României, tot în tricoul ab-albastru.

ADVERTISEMENT

A avut și două mandate scurte pe banca celei mai iubite formații din Oltenia, în perioada în care exista o singură echipă ”Universitatea”, cea a lui Adrian Mititelu. De la înființarea noului club, patronat de Mihai Rotaru, fostul atacant nu aprimit nicio ofetă de a antrena echipa lui de suflet.

”Probabil nu este timpul meu, nu am fost dorit la Craiova. Cel puţin, de când s-a tot vehiculat numele meu, de când este înfiinţată această echipă, din 2013, niciodată nu am avut nicio ofertă de la Craiova”, spunea Eugen Neagoe, în vara anului trecut când numele său a fost vehiculat ca posibil successor al italianului Cristiano Bergodi.

Papură, susținut necondiționat de patron

Universitaea Craiova a rămas fără antrenor principal în toamna anului trecut, după ce italianul Cristiano Bergodi a demisionat. Tot atunci, finanțatorul Mihai Rotaru a decis să-i acorde o nouă șansă preferatului său, Cornel Papură, care este la al treilea mandat de antrenor inerimar al ab-albaștrilor.

ADVERTISEMENT

Recent, Rotaru a declarant că nu va face în perioada următoare nicio ofertă vreunui antrenor și că are încredere în profesionalismul interimarului Cornel Papură.

”Credeți că sunt nebun să pun un antrenor la Craiova în care să nu am încredere? Nu există prietenii, există doar profesionalism. Echipa a arătat bine în perioada Papură, a trecut de două tururi în preliminarii Europa League și a avut o medie de două puncte pe meci”, a spus Rotaru.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul: 1,87 este cota pentru “ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri