Fotbal intern

Eugen Neagoe rămâne internat: aseară a făcut RMN! ”S-a jurat că nu va mai fuma niciodată!” EXCLUSIV

22.07.2019 | 21:40
Eugen Neagoe ramane internat aseara a facut RMN Sa jurat ca nu va mai fuma niciodata EXCLUSIV

Tehnicianul echipei Dinamo București. Eugen Neagoe, a efectuat luni un RMN, dar va mai rămâne internat câteva zile la Spitalul de Urgență Floreasca. FANATIK a aflat ultimele informații despre starea antrenorului care a făcut un infarct duminică seară în timp ce se afla pe banca lui Dinamo, în minutul 25 al meciului cu Universitatea Craiova, scor final 2-0 pentru olteni.

Eugen Neagoe rămâne internat: A făcut RMN! Nu va ma antrena până în iarnă

Din fericire, Eugen Neagoe s-a simțit mult mai bine astăzi. Dacă azi-noapte, când l-a vizitat familia, nu a putut fi coerent și nu articula bine cuvintele, dar și-a dorit să afle scorul final al meciului, el fiind informat de fiica sa, Bianca, despre acest aspect, astăzi antrenorul este mult mai bine. A vorbit normal cu apropiații și este în afara oricărui pericol. Tehnicianul a efectuat în această seară un RMN și se așteaptă rezultatul acestuia.

Cu toate că se simte mult mai bine, el va mai fi câteva zile internat în spital. Medicii nu l-au anunțat încă când va fi externat, deoarece consideră că este mai bine să fie sub strictă supraveghere medicală pentru a diminua riscul unei recidive. ”Este mai relaxat acum. Am încercat să-l facem să râdă, am glumit. Iar cel mai important este că ne-a promis că nu va mai pune niciodată țigara în gură. A jurat!”, au declarat pentru FANATIK apropiați ai antrenorului care l-au vizitat astăzi. Cert este că decizia de a se lăsa de fumat este una care se impune în cazul de față și Neagoe a înțeles asta. Cum a luat și hotărârea ca cel puțin până în iarnă să ia o pauză din antrenorat.

Antrenament pe silent

Jucătorii au avut astăzi o ședință de pregătire la Săftica care a început la ora 17:00. Antrenamentul a fost condus de Sebastian Moga și de preparatorul fizic, Marius Dima. Jucătorii au părut foarte afectați de ceea ce s-a întâmplat aseară și nu-și explică nici ei rezultatele proaste din acest început de sezon, 0-5 la Ovidiu și 0-2 cu Craiova. Și faptul că sunt pe ultimul loc în Liga 1. Au venit cu capul plecat,  toți se roagă pentru sănătatea lui Eugen Neagoe, iar starea de incertitudine este mare în acest moment la echipă în ceea ce privește antrenorul și ce vor face mai departe.

FANATIK a aflat că Ionuț Negoiță a fost duminică noapte la spital pentru a-l vedea pe Eugen Neagoe, iar acest i-a transmis că după cele întâmplate renunță la funcția de antrenor la Dinamo. Oficialii ”câinilor” au început să caute un înlocuitor, iar FANATIK a aflat că primul antrenor contactat este fostul mare internațional Dorinel Munteanu.

Tags: