Fotbal intern

Eugen Neagoe, răspuns pentru Gică Hagi după ce a fost acuzat că a planificat ca Viera să îl accidenteze pe Ianis

28.02.2019 | 09:11
Eugen Neagoe raspuns pentru Gica Hagi dupa ce a fost acuzat ca a planificat ca Viera sa il accidenteze pe Ianis

După ce Sepsi OSK a fost învinsă pe propriul teren de CFR Cluj, scor 0-1, în sferturile de finală ale Cupei României, Eugen Neagoe, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, a ținut să îi răspundă lui Gică Hagi. “Regele” l-a acuzat că a planificat ca Ousmane Viera să îl faulteze serios pe Ianis Hagi în meciul terminat la egalitate între Sepsi OSK și Viitorul Constanța, scor 0-0, în etapa 25 din Liga 1 Betano.

Eugen Neagoe, răspuns pentru Gică Hagi după ce a fost acuzat că a planificat ca Viera să îl accidenteze pe Ianis

Gică Hagi a spus la nervi ceea ce a spus. Eu niciodată nu am învățat jucătorii să lovească adversarii, cu atât mai mult fără minge. Mai mult, în ziua meciului, la prânz, le-am spus băieților să fie atenți cum sar la cap, cum sar cu cotul. Le-am spus să nu intre cu talpa sus, a fost o intâmplare nefericită. Ousmane Viera nu trebuie împușcat, a vrut să joace mingea. Eu îl cunosc foarte bine, e un băiat de mare caracter. Niciun moment nu i-a trecut prin cap să îl accidenteze pe Ianis. Sunt fericit că Ianis e bine, sănătos și îi doresc tot binele din lume. Îm pare rău pentru Gică pentru acel moment. Pot să confirme cei cu care am lucrat că n-am nicio idee ca jucătorii mei să-și lovească adversarii, a spus Eugen Neagoe.

Ianis Hagi a fost la un pas de o accidentare gravă în meciul Sepsi OSK – Viitorul Constanța, din runda cu numărul 25 al sezonului regulat, după ce Ousmane Viera a intrat dur pentru a-l împiedica să scape spre poarta formației din Sfântu Gheorghe. După aceea, Gică Hagi l-a acuzat pe Eugen Neagoe că ar fi planificat cu jucătorii săi să îl elimine pe fiul său din joc pentru a avea o partidă mai ușoară, fără ca Ianis Hagi să le pună probleme covăsnenilor.

Eugen Neagoe îl salută pe Gică Hagi înaintea meciului Sepsi OSK – Viitorul

Ianis Hagi a lipsit la meciul din Cupa României

După ce Ousmane Viera l-a accidentat pe Ianis Hagi, căpitanul Viitorului nu a făcut parte din lotul echipei antrenate de Gică Hagi pentru meciul câștigat în sferturile de finală ale Cupei României, scor 3-2, pe terenul celor de la FC Hermannstadt. Deși a lipsit la meciul jucat marți, șansele ca Ianis Hagi să apară în echipa fostei campioane a României pentru partida din etapa 26, ultima din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, cu FC Botoșani, sunt mari. Acest duel este foarte important pentru ca FC Viitorul să prindă un loc în play-off.

După intrarea dură asupra lui Ianis Hagi, Ousmane Viera nu a primit nici măcar cartonașul galben în urma acelei faze. Astfel, fundașul central al lui Sepsi OSK va putea juca împotriva celor de la CFR Cluj în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1 Betano, duminică, 3 martie, de la ora 20.00, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. FANATIK a dezvăluit pe 23 februarie motivul pentru care arbitrul Marcel Bârsan nu i-a arătat cartonașul galben lui Viera pentru atacul dur asupra lui Ianis Hagi.