Fotbal intern

Eugen Neagoe vrea Sepsi în cupele europene: „Avem șanse la locul patru”

01.04.2019 | 16:44
Eugen Neagoe vrea Sepsi in cupele europene Avem sanse la locul patru

Sepsi Sfântu Gheorghe a început cu stângul play-off-ul din Liga 1 Betano. Covăsnenii au pierdut cu 1-3 împotriva lui CFR Cluj și cu 0-1 cu Universitatea Craiova. Cu toate acestea, elevii lui Eugen Neagoe trag speranțe la locurile care asigură calificarea în competițiile europene. În partida din runda a treia, Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni FC Viitorul, formație care se prezintă pe terenul ardelenilor fără opt jucători titulari.

Eugen Neagoe vrea Sepsi Sfântu Gheorghe în cupele europene

Neagoe a explicat care este obiectivul clubului său, pentru perioada care urmează: „Chiar dacă nu am început bine acest play-off, după cum ştiţi sunt cele mai bune echipe din campionat, ne bucurăm că facem parte din play-off, că am reuşit după un an foarte bun acest lucru. Aşa cum am mai spus, nu vreau să ne oprim doar aici, îmi doresc foarte mult, şi eu şi jucătorii, să urcăm în clasament. Nu suntem departe, suntem la trei puncte de locul patru, dacă vom reuşi să câştigăm cu Viitorul atunci avem şanse să ne batem la locul patru.”

Antrenorul lui Sepsi a ținut să precizeze de ce nu țintește mai sus: „Este foarte greu mai sus, pentru că primele trei echipe s-au desprins, cele trei din faţă se vor bate la campionat. (…) Băieţii au fost motivaţi întotdeauna (…), ne-am dorit să ajungem în play-off şi, cred eu, că este o performanţă extraordinară pentru echipa noastră, pentru oraşul nostru şi pentru suporteri. Ştim unde ne aflăm, jucăm cu cele mai bune echipe din România şi, cred eu, că am demonstrat în decursul acestui campionat că ne putem bate cu orice echipă cu şanse reale de a câştiga şi s-a întâmplat acest lucru”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe și Gică Hagi se întâlnesc din nou în Liga 1 Betano.

Sepsi Sfântu Gheorghe, absențe importante la meciul cu Viitorul

Eugen Neagoe a vorbit și despre absențele din lot: „Venim după această perioadă de două săptămâni în care nu am avut joc, dar ne-am pregătit, zic eu, destul de bine cu jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie, pentru că patru au fost plecaţi la echipa naţională, plus încă cei care au fost cu probleme medicale. Din păcate nu am reuşit să îi recuperăm pe Simonovski şi Hamed. Vom vedea zilele următoare problemele pe care le mai au Sato şi Gabi Vaşvari, care, sper eu, ca până la ora jocului să fie sănătoşi, să ne putem baza pe ei, pentru că avem mare nevoie de toţi jucătorii. Am spus întotdeauna că nu avem un lot foarte mare numeric, dar întotdeauna am avut încredere în jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie.”

Tehnicianul a explicat și de ce crede că are o șansă bună să câștige cu Viitorul: „Chiar dacă întâlnim o echipă foarte bună, o echipă valoroasă, eu cred că ne putem ridica la nivelul lor. Am demonstrat asta în campionatul regulat, în cele două jocuri pe care le-am avut contra Viitorului nu am pierdut, am câştigat la ei şi am făcut egal la noi. Bineînţeles, cu atât mai mult cu cât jucăm în faţa suporterilor noştri, ne dorim să facem un joc bun şi să câştigăm”, a mai spus Eugen Neagoe.

Partida de pe stadionul din Sfântu Gheorghe dintre Sepsi și Viitorul se joacă luni, 1 aprilie, de la ora 20:30.