Sport

Calculele lui Eugen Neagoe pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Vrem să facem spectacol”. Ce surprize a pregătit. Video

Eugen Neagoe le-a transmis elevilor săi ce așteptări are pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova. „Geană” vrea ca oltenii să facă spectacol pe Arena Națională.
17.02.2023 | 16:39
Calculele lui Eugen Neagoe pentru derbyul FCSB  Universitatea Craiova Vrem sa facem spectacol Ce surprize a pregatit Video
Eugen Neagoe și-a fixat obiectivul din FCSB - Universitatea Craiova: vrea să câștige cele trei puncte puse în joc, iar oltenii să nu primească gol. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe își dorește cele trei puncte puse în joc din derby-ul de pe Arena Națională, iar tehnicianul „alb-albaștrilor” se așteaptă ca elevii săi să continue evoluțiile bune. FCSB – Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:00.

Eugen Neagoe, mesaj clar înainte de derby-ul FCSB – Universitatea Craiova: „Nu aș vrea să primim gol și să marcăm. Ne dorim să jucăm foarte spectaculos”

Eugen Neagoe îi pregătește pe olteni pentru derby-ul FCSB – Universitatea Craiova și își dorește ca elevii săi să repete evoluțiile din partida cu CFR Cluj, scor 2-0. „Geană” își dorește să se întoarcă în Bănie cu cele trei puncte din confruntarea cu formația finanțată de Gigi Becali, iar elevii săi să facă un joc spectaculos.

ADVERTISEMENT

„Nu știu dacă va fi dificil sau va fi simplu pentru noi, dar cu siguranța va fi un meci important. Știți rivalitatea care există între cele două formații, din primele zile în care m-am apucat de fotbal mi-am dat seama și am crescut cu rivalitate cu echipele din București.

Sunt convins că băieții sunt capabili să facă un joc frumos și să obțină un rezultat important pentru noi, mă refer la cele trei puncte. Ne interesează foarte mult ca evoluția noastră să fie una foarte bună, să continuă evoluția pe care am avut-o cu CFR Cluj și mi-aș dori același rezultat”, a declarat Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul alb-albaștrilor își dorește ca oltenii să termine fără gol primit derby-ul de pe Arena Națională, iar Universitatea Craiova să marcheze în poarta lui Ștefan Târnovanu. Eugen Neagoe a declarat că echipele valoroaseau nevoie de o apărare bună.

„Întâlnim o echipă valoroasă, cu jucători valoroși, însă și noi avem jucători valoroși, foarte talentați. Sper că și Alex Cîmpanu și colegii lui să demonstreze că suntem mai valoroși decât cei de la FCSB. Nu aș vrea să primim gol și să marcăm unu sau mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Discutam cu băieții, ne dorim să jucăm foarte spectaculos și să marcăm cât mai multe goluri. Orice echipă valoroasă care poate câștiga campionatul trebuie să aibă și o apărare foarte bună, iar aici nu vorbim doar de fundași, ci de toată echipa”, a spus „Geană”.

Ce pregătește Eugen Neagoe pentru derby-ul cu FCSB: „Nu vreau să ne prindă nepregătiți”

Eugen Neagoe îi pregătește intens pe olteni pentru derby-ul cu FCSB, iar antrenorul juveților a avut deja mai multe discuții referitoare la anumite aspecte din jocul bucureștenilor. Acesta a declarat că elevii săi lucrează la fazele fixe, așa cum s-a întâmplat și înaintea partidei cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Astăzi am avut un antrenament în care am discutat foarte multe dintre aspectele jocului și momentele cu care ne vom întâlni. Mai avem două antrenamente și vom pune toate lucrurile la punct. Îmi doresc să fie un joc spectaculos, iar noi să ne bucurăm la finalul jocului.

Am exersat lovituri libere și penaltu-uri, dar și fazele fixe. Trebuie să fim pregătiți, pentru că FCSB are jucători valoroși, cu talie și nu vreau să ne prindă nepregătiți în niciun moment. Este mai puțin important dacă va juca sau nu Compagno, dacă va intra Omrani sau Miculescu nu mă interesează în acest moment”, a declarat Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe, despre situația lui Ștefan Baiaram: „Ar fi ca și cum am aduce un jucător nou”

Tehnicianul Universității Craiova mai așteaptă transferuri la formația din Bănie, chiar dacă perioada de mercato din SuperLiga s-a terminat. Eugen Neagoe a declarat că revenirea lui Ștefan Baiaram ar fi un mare plus pentru olteni.

„Am discutat cu domnul Rotaru și oamenii din conducere, iar dacă vom avea posibilitatea de a aduce un jucător valoros ne vom înțelege. Avem nevoie, dar cred că cel mai important este să se refacă Baiaram, ar fi ca și cum am aduce un jucător nou.

Se antrenează în acest moment cu echipa, însă nu este 100% și nu putem să ne bazăm pe el la partida cu FCSB. Etapele următoare va apărea, nu aș putea să vă spun o anumită dată”, a mărturisit Eugen Neagoe.

Eugen Neagoe a trăi clipe de coșmar pe Arena Naționala pe vremea când conducea Dinamo București. Tehnicianul alb-albaștrilor a suferit cu infarct miocardic la un meci împotriva Universității Craiova, însă „Geană” a mărturisit că a trecut peste acel moment.

„Am avut meciuri după incident pe Arena Națională, nu am absolut nicio problemă pentru că am trecut cu bine peste acel moment. Le-am mulțumit și le mulțumesc acelor medici minunați care au fost lângă mine și m-au salvat. 

Important este cum se vor simți jucătorii noștri, iar atitudinea și agresivitatea trebuie să fie la cele mai înalte cote. Dacă nu vom avea atitudine și agresivitate mai bună decât am avut-o împotriva celor de la CFR Cluj vom avea o problemă, iar eu voi fi nevoit să iau anumite decizii și chiar nu vreau să facă așa ceva”, a declarat Eugen Neagoe.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „total goluri: peste 1,5” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT