Sporturi

Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo! Câți bani a încasat fostul antrenor al “câinilor” EXCLUSIV

27.07.2019 | 12:24
Eugen Neagoe sia reziliat contractul cu Dinamo Cati bani a incasat fostul antrenor al cainilor EXCLUSIV
Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo! Câți bani a încasat fostul antrenor al câinilor EXCLUSIV FOTO: Eugen Neagoe in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo. Antrenorul a suferit un stop cardio-respirator pe bancă în meciul împotriva Universității Craiova, scor 0-2, și a fost salvat de intervenția rapidă a oamenilor de pe ambulanță. La o săptămână de la nefericitul eveniment, Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo. 

Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo! A primit trei salarii compensatorii

FANATIK a aflat că Eugen Neagoe va primi trei salarii compensatorii de la Dinamo. El era remunerat cu 11.000 de euro pe lună, deci a primit 33.000 de euro la semnătură. Însă, Dinamo nu are încă antrenor. Deși au negociat cu mai mulți antrenori și chiar au avut un acord de principiu cu Leo Grozavu, “câinii” sunt fără “stăpân” în meciul cu CFR Cluj.

În meciul de sâmbătă, care se va disputa la ora 21:00 în Gruia, pe banca lui Dinamo va sta Sebastian Moga, fostul antrenor secund al lui Eugen Neagoe. Tehnicianul a fost externat după câteva zile de spitalizare și va avea nevoie de o pauză de câteva luni, înainte de a reveni în “iarbă”.

Eugen Neagoe a declarat că nu are de gând să renunțe la cariera de antrenor și că abia așteaptă să își reia meseria: “Doctorul mi-a recomandat o pauză de cam o lună. Să mă detașez puțin, să mă odihnesc. Apoi pot reveni să-mi continui meseria. Îmi doresc foarte mult să continui. Și voi continua! Sunt de la 10 ani pe terenul de fotbal. Asta am făcut și asta voi face și de acum”

Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo! Câți bani a încasat fostul antrenor al câinilor EXCLUSIV
Eugen Neagoe și-a reziliat contractul cu Dinamo! Câți bani a încasat fostul antrenor al câinilor EXCLUSIV FOTO: Antrenorul dinamovist Eugen Neagoe urcat in ambulanta la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti

“S-a acumulat mai multă oboseală, mai mult stres”

Fostul antrenor de la Dinamo este sigur că una dintre principalele motive pentru care a suferit un stop cardio-respirator îl reprezintă stresul la care a fost supus în perioada Dinamo: “Stresul a fost probabil o cauză, principala cauză. S-a acumulat mai multă oboseală, mai mult stres. Au fost niște zile mai agitate. Știți bine ce s-a întâmplat de când am venit la Dinamo. A fost acea conferință de presă cu suporterii și deja binevoitorii anunțau că vreau să renunț. Interesele lor mă depășesc”, a spus Neagoe.

Eugen Neagoe a fost numit în funcția de antrenor la Dinamo la începutul lunii iunie în locul lui Mircea Rednic. Numirea sa a stârnit furie în rândurile ultrașilor care îl susțineau pe “Puriu”. Conferința de prezentare a lui Neagoe a fost anulată după ce fanii au intrat în baza de la Săftica.

  • 11.000 de euro pe lună câștiga Neagoe la Dinamo
  • 60 de zile a fost Neagoe antrenor la Dinamo