Fotbal intern

Eugen Neagoe și-a schimbat părerea despre rămânerea la Dinamo după doar o etapă! Ce trebuie să se întâmple ca antrenorul să-și dea demisia

16.07.2019 | 23:11
Eugen Neagoe sia schimbat parerea despre ramanerea la Dinamo dupa doar o etapa Ce trebuie sa se intample ca antrenorul sasi dea demisia

Antrenorul Eugen Neagoe traversează o perioadă dificilă de la sosirea la Dinamo și deși nu a fost primit bine de suporteri a spus răspicat că nu va pleca de la echipa, dar se pare că și-a schimbat părerea după doar o etapă disputată în Liga 1. Este perfect adevărat că la mijloc este un neverosimil 0-5 pe terenul Viitorului și o relație tot mai greu de controlat cu fanii.

Eugen Neagoe și-a schimbat părerea despre rămânerea la Dinamo după doar o etapă

Deși a părut că rezistă bine în contrele cu pasionalii suporteri ai lui Dinamo, Eugen Neagoe este aproape de a-și schimba părerea și se gândește să nu mai rămână la echipă după o singură etapă disputată în Liga 1. FANATIK a aflat că tehnicianul a început să se gândească la posibilitatea de a pleca din tabăra ”câinilor”, iar acest lucru se poate întâmpla mai repede decât s-ar fi așteptat cineva.

”Geană” pare că a cedat sub presiunea pe care o creează suporteri care vor să-l înlăture de la club pe Ionuț Negoiță și își doresc reinstalarea ca antrenor a lui Mircea Rednic. FANATIK a aflat că Eugen Neagoe este tot mai nemulțumit de faptul că a picat la mijloc într-un război care nu îi aparține și deși este susținut de oamenii din conducere este hotărât să demisioneze dacă lucrurile nu vor merge bine nici la întâlnirea cu Craiova din etapa a doua. Mai exact, tehnicianul își va face bagajele dacă Dinamo va înregistra un eșec usturător în fața ”juveților”, așa cum s-a întâmplat și la Ovidiu.

Eugen Neagoe le oferă indicații jucătorilor de la Dinamo în meciul cu FC Viitorul

Neagoe, contestat de fani la meciul cu Viitorul

Eugen Neagoe a avut parte de un debut umilitor, Dinamo fiind învinsă de FC Viitorul cu scorul de 5-0. Scorul și jocul execrabil al echipei i-au dat de gândit antrenorului care în sezonul precedent producea surpriza și o ducea pe Sepsi Sfântu Gheorghe în play-off. Dacă peste problemele sportive el ar putea trece și pare convins că le poate soluționa, tehnicianul ”câinilor” nu poate face nimic pentru a le câștiga încrederea fanilor. Iar atitudinea acestora la Ovidiu par să confirme că lucrurile nu se vor liniști prea curând. Pătimașii suporteri i-au cerut demisia încă din prima repriză, iar în partea secundă au invadat terenul și au întrerupt jocul pentru 25 de minute, iar toate acestea l-au făcut pe Neagoe să se răzgândească în privința rămânerii la Dinamo.

La finalul sezonului trecut, oficialii clubului Dinamo anunțat demiterea lui Mircea Rednic și înlocuirea acestuia cu Eugen Neagoe. Noul tehnician a venit cu gânduri, a făcut planuri cu conducătorii, dar ”buba” s-a spart în ziua prezentării oficiale. Fanii ”câinilor” au luat cu asalt baza de la Săftica și au blocat conferința de presă. Au urmat zile de tensiune maximă, dar Neagoe a continuat și a făcut curățenie totală în lot, a transferat o mulțime de jucători și i-a dat pe majoritatea celor aduși de Rednic. Plecarea în cantonamentul din Marbella părea că a adus liniștea la Dinamo, dar meciul de la Ovidiu a arătat că lucrurile sunt departe de a fi calme. Și toate acestea pot duce la încă o schimbare prematură de antrenor în ”haită”.

Tags: