Sport

Eugen Neagoe și jucătorii Universității Craiova, întâlnire cu fanii înaintea derby-ului cu FCSB: „Ar fi un cadou frumos”. Foto

Eugen Neagoe și jucătorii alb-albaștrilor s-au întâlnit cu suporterii înaintea derby-ului FCSB - Universitatea Craiova. Oltenii i-au invitat pe fani la deplasarea din București.
16.02.2023 | 20:35
Eugen Neagoe si jucatorii Universitatii Craiova intalnire cu fanii inaintea derbyului cu FCSB Ar fi un cadou frumos Foto
Eugen Neagoe și jucătorii oltenilor, întâlnire cu suporterii înainte de FCSB - Universitatea Craiova: „Ar fi un cadou frumos”
ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe și câțiva dintre jucătorii formației din Bănie le-au făcut o surpriză suporterilor înaintea derby-ului de pe Arena Națională. FCSB – Universitatea Craiova este programat duminică, de la ora 20:00, iar juveții vor să se întoarcă cu cele trei puncte din confruntarea cu formația finanțată de Gigi Becali.

Eugen Neagoe și jucătorii oltenilor, întâlnire cu suporterii înainte de FCSB – Universitatea Craiova: „Îmi aduc aminte de copilărie”

Eugen Neagoe și elevii săi și-au dat întâlnire cu suporterii alb-albaștrilor în Electroputere Mall, chiar înaintea confruntării cu FCSB. Basilio Ndong, Mihai Căpățînă, Alexandru Ișfan, Ștefan Baiaram, Vladimir Screciu și Laurențiu Popescu au fost surprizele pentru fanii din Bănie.

ADVERTISEMENT

Oltenii au fost înconjurați de suporteri, Basilio Ndong, Alexandru Ișfan și Eugen Neagoe fiind cei mai solicitați de către suporterii Universității Craiova. Jucătorii alb-albaștrilor i-au invitat pe suporteri pe Arena Națională, pentru a fi alături de ei în derby-ul cu FCSB.

Basilio Ndong dă autografe suporterilor Universității Craiova
Basilio Ndong dă autografe suporterilor Universității Craiova

Accidentat înaintea partidei cu Farul Constanța, Mihai Căpățînă a fost bucuros că s-a revăzut cu suporterii alb-albaștrilor. Mijlocașul oltean a declarat că și-a amintit de copilărie și speră ca el împreună cu ceilați jucători ai Universității Craiova să fie un exemplu pentru tineri.

ADVERTISEMENT

„Parcă îmi aduc aminte de copilărie, când îmi doream și eu să interacționez cu anumiți fotbaliști. Mă bucur că au această ocazia, iar noi la rândul nostru să fim mai aproape decât în alte dăți. Sper ca mulți dintre acești copii să urmeze această cale, iar noi să fim un exemplu pentru ei.

În perioada copilăriei îmi doream să interacționez cu orice jucător, dar mai ales cu Dănciulescu și Niculescu, fiind olteni din Slatina. Nu prea am avut ocazia, era destul de greu în acea perioadă. Cele trei puncte ar fi un cadou frumos pentru toată suflarea alb-albastră, nu doar pentru doamne și domnișoare.

ADVERTISEMENT

După victoria cu CFR Cluj avem nevoie de continuitate și ne așteaptă un meci foarte dificil împotriva FCSB. Ne dorim să ținem pasul cu echipele din față și să demonstrăm că nu a fost o întâmplare cu CFR Cluj. Îmi doresc să revin cât mai repede pe teren, dar sunt sigur că vom face un meci foarte bun”, a declarat Mihai Căpățînă.

Ștefan Baiaram, aproape de revenirea la Universitatea Craiova: „Am început să mă antrenez cu echipa, săptămâna viitoare sper să fiu 100%”

Ștefan Baiaram este aproape de revenirea la Universitatea Craiova, iar tânărul atacant a început deja antrenamentele alături de colegii săi. Internaționalul român de tineret a declarat că va fi cu sufletul alături de jucătorii alb-albaștrilor, chiar dacă nu îi poate ajuta din teren.

ADVERTISEMENT

„Mi-au lipsit suporterii, mă bucur că mă aflu în această seară în mijlocul lor. Sperăm că la meciul cu FCSB o să fie într-un număr cât mai mare și să ne susțină, avem nevoie. Voi fi cu sufletul alături de echipă, chiar dacă nu o să fac deplasarea cu echipa.

Starea mea este foarte bună, am început să mă antrenez cu echipa, chiar astăzi am făcut un antrenament aproape complet cu echipa și săptămâna viitoare sper să fiu 100%. Ne dorim să obținem victoria, însă rămâne de văzut, dar vor merge la București să câștige cele trei puncte”, a declarat Ștefan Baiaram.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,65 este cota pentru „X2” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT