Sport

Eugen Neagoe stă pe bancă la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt! Oltenii au rezolvat litigiul cu U Cluj. Exclusiv

Veste mare pentru Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că antrenorul Eugen Neagoe va sta pe bancă la meciul cu Hermannstadt, litigiul cu U Cluj fiind rezolvat.
27.01.2023 | 13:45
Eugen Neagoe sta pe banca la meciul Universitatea Craiova  Hermannstadt Oltenii au rezolvat litigiul cu U Cluj Exclusiv
Eugen Neagoe stă pe bancă la meciul Universitatea Craiova - Hermannstadt! Oltenii au rezolvat litigiul cu U Cluj. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a început anul cu “secundul” Ionuţ Stancu pe banca tehnică, în meciul pierdut pe terenul lui FC Botoşani, scor 0-1. Asta în condiţiile în care Eugen Neagoe nu a putut să îşi rezolve diferendul cu U Cluj, echipă pe care a părăsit-o în această iarnă.

Eugen Neagoe stă pe bancă la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt!

Dar, din informaţiile FANATIK, acest conflict a fost finalizat şi Eugen Neagoe va putea sta pe banca tehnică la meciul dintre Universitatea Craiova şi Hermannstadt, programat sâmbătă, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Dacă situaţia nu ar fi putut fi rezolvată până la ora meciului, Corneliu Papură ar fi fost omul care ar fi stat pe banca tehnică, deşi “Papi” nu a fost la meciul din etapa precedentă şi nici în cantonamentul din Turcia.

Eugen Neagoe fost antrenorul lui U Cluj din august până în decembrie. Deşi oficialii “şepcilor roşii” i-au dat mână liberă în pauza de iarnă, antrenorul a dat curs imediat ofertei venite de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

“Geană”, blocat de U Cluj!

Această decizie luată unilateral de antrenor a dus la un conflict cu oficialii lui U Cluj, care au refuzat să încheie amiabil colaborarea cu “Geană”. Astfel, Ioan Ovidiu Sabău a fost numit director tehnic la “şepcile roşii”, antrenor în acte fiind tot Eugen Neagoe.

Deşi a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova şi a mers cu echipa în cantonament, noul antrenor nu avea dreptul să stea pe banca tehnică a Universităţii atâta timp cât nu a semnat rezilierea cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, meci complicat cu Hermannstadt

Dar, situaţia a fost rezolvată în cele din urmă şi Eugen Neagoe este de acum antrenor cu acte la Universitatea Craiova. Astfel, nu va mai fi nevoie de serviciile lui Corneliu Papură pentru meciul cu Hermannstadt, cel care conduce echipa a doua a Universităţii.

Pentru olteni este o veste bună înaintea unui meci foarte important. Apele sunt tulburi după eşecul cu FC Botoşani, iar Hermannstadt este o echipă incomodă care a reuşit şi în tur să se impună în faţa Universităţii Craiova.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Universitatea Craiova şi a anunţat la conferinţa de presă de prezentare că vrea să câştige titlul cu echipa din Bănie.

  • 55 de ani are Eugen Neagoe
  • 19 meciuri a stat Neagoe pe banca celor de la U Cluj

  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,05 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt

ADVERTISEMENT