ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Eugen Neagoe, val de nemulțumiri înainte de meciurile cu FCSB și U Craiova: „Este jenant!”

Autor: Cosmin Crăciun | 15.01.2021 | 11:34
Eugen Neagoe, val de nemulțumiri înainte de meciurile cu FCSB și U Craiova: „Este jenant!”
Eugen Neagoe, val de nemulțumiri înainte de meciurile cu FCSB și U Craiova: „Este jenant!”. Sursa foto: SportPictures.eu

Antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care echipele s-au pregătit în pauza de iarnă. De asemenea, el acuză modul în care Astra este programată.

ADVERTISEMENT

Giurgiuvenii vor juca în Liga 1 în data de 15 ianuarie, de la ora 20:00, contra liderului FCSB. După trei zile, în data de 18 ianuarie, Astra va primi vizita echipei de pe locul 3, Universitatea Craiova.

Tehnicianul fostei campioane consideră că programarea celor două partide într-un interval atât de scurt este un mare dezavantaj pentru echipa lui și este nemulțumit și de faptul că adversarii de la FCSB s-au putut pregăti în Turcia.

Eugen Neagoe, val de nemulțumiri înainte de meciurile cu FCSB și U Craiova. Are câte două motive de supărare pentru fiecare partidă

Doar 72 de ore vor avea „astralii” din Giurgiu la dispoziție pentru a se reface după duelul cu FCSB și pentru a pregăti meciul cu U Craiova. Acesta nu este singurul motiv de nemulțumire pentru antrenorul care a scos fosta campioană din subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Eugen Neagoe este iritat și de faptul că rivalii din seara zilei de 15 ianuarie, cei de la FCSB, au avut posibilitatea să se pregătească în cadrul unui cantonament desfășurat în Turcia. Antrenorul crede că regulile nu au fost aceleași pentru toate echipele din Liga 1.

„Nu-mi place să mă plâng, dar acum chiar nu am ce face. Sunt două jocuri în care plecăm, cel puțin din două puncte de vedere, cu șansa a doua. La primul joc, contra FCSB-ului plecăm cu șansa a doua pentru că întâlnim echipa de pe primul loc.

Noi suntem în partea a doua a clasamentului. O altă chestiune importantă este că ei s-au pregătit pe terenuri bune, în Antalya. Iar noi pe sinteic sau pe terenuri mai puțin bune.

ADVERTISEMENT

Cu cei de la Craiova, luni, la fel, avem două motive, chiar dacă ei s-au pregătit, ca și noi, în țară. Primul este că sunt echipa de pe locul 2 în acest moment, sau 3 dacă va câștiga CFR meciul cu Clinceni.

Și al doilea este diferența mare de zile de recuperare. Ei au jucat marți și au 6 zile până la meciul de luni. Noi jucăm vineri seara și apoi luni. Deci diferența este destul de mare”, a spus Neagoe pentru Gazeta de Sud.

ADVERTISEMENT

Antrenorul fostei campioane crede că Astra este discriminată: „Este jenant să fii tratat de maniera asta!”

Tehnicianul Astrei Giurgiu crede că nu se aplică un tratament similar tuturor echipelor din Liga 1 și crede că Astra este o victimă a discriminării. El acuză că echipa sa are un program mult mai congestionat decât adversarele din campionat.

„Asta este situația, dar nu putem să plângem! Dacă așa se fac programările, ce putem să spunem? Mai sunt și alte meciuri la fel, dar o să le disputăm și pe acelea.

ADVERTISEMENT

Nu este posibil ca echipa mea să joace în 9 zile 4 meciuri, iar unul dintre adversarii noștri joacă acele 4 etape în 13 zile. Este jenant să fii tratat de maniera asta!”, a mai spus Neagoe.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!