Sport

Eugen Neagoe, veste excelentă înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj! Un titular a revenit vineri la echipă. Exclusiv

Eugen Neagoe a primit vești bune înaintea derby-ului Universitatea Craiova - CFR Cluj. Basil Ndong a revenit la echipă. FANATIK a aflat cât mai lipsește Bogdan Vătăjelu.
01.04.2023 | 14:55
Eugen Neagoe veste excelenta inainte de Universitatea Craiova  CFR Cluj Un titular a revenit vineri la echipa Exclusiv
Eugen Neagoe se va putea baza pe Basilio Ndong în derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deși părea că problemele lui Eugen Neagoe s-au înmulțit înaintea derby-ului cu CFR Cluj, tehnicianul alb-albaștrilor a primit o veste bună. Basilio Ndong a revenit în cursul zilei de vineri la Universitatea Craiova și este apt de joc pentru confruntarea cu campioana României.

Basilio Ndong poate apărea în primul „11” al oltenilor în derby-ul Universitatea Craiova – CFR Cluj. Când se va putea baza Eugen Neagoe pe Bogdan Vătăjelu

Universitatea Craiova se pregătește pentru derby-ul cu CFR Cluj, care este programat duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Oltenii speră să repete evoluțiile din ultima întâlnire cu ardelenii și să obțină cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Postul de fundaș stânga era marea problemă a lui Eugen Neagoe înaintea derby-ului cu CFR Cluj. „Geană” nu îi avea la dispoziție pe Bogdan Vătăjelu și Nicușor Bancu, iar Basilio Ndong urma să revină mai târziu de la națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Basilio Ndong a revenit la baza de pregătire „Ilie Balaci” în cursul zilei de vineri și a efectuat ședința de pregătire împreună cu lotul oltenilor. Din informațiile FANATIK, internaționalul din Guineea Ecuatorială este apt pentru derby-ul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Bogdan Vătăjelu este un alt jucător pe care Eugen Neagoe îl așteaptă cât mai rapid la antrenamentele Universității Craiova. Fundașul „alb-albaștrilor” a ieșit accidentat din partida cu UTA Arad, scor 2-1, și nu a putut fi recuperat pentru primele confruntări din play-off.

Din informațiile FANATIK, Bogdan Vătăjelu are o fractură de metatarsian și va reveni la antrenamentele „alb-albaștrilor” peste două săptâmâni. Astfel, Eugen Neagoe va fi nevoit să îi folosească pe Mihai Căpățînă sau Ștefan Vlădoiu pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu anunță înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Ne trebuie puncte”

Sorin Cârțu i-a avertizat pe olteni înaintea derby-ului Universitatea Craiova – CFR Cluj și speră ca oltenii să se apropie de primele trei poziții din clasament. Președintele „alb-albaștrilor” a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că ardelenii sunt un adversar dificil.

„Ne trebuie puncte. Punctele sunt cu o putere mai mare decât au fost în campionatul regulat, la orice victorie îți rămân trei puncte, nu te mai alegi cu un punct și jumătate. Suntem încă în recuperarea handicapului, dar avem speranțe că putem să facem lucruri foarte bune, având în vedere ce am jucat în ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

În special în prima repriză cu FCSB și în partea a doua, zic că suntem într-o formă bună și trebuie să exploatăm acest lucru. Este o bătaie mai mare față de altădată în play-off, pentru că sunt locuri puține pentru echipe europene și echipe multe care își doresc, intră mai multe decât au fost până acum în lupta pentru cupele europene.

Mă aștept în continuare să fie meciuri cu adversari foarte agresivi. În ultimul timp să spunem că am avea un plus, dar CFR Cluj este o echipă puternică, foarte grea. Indiferent de ce strategie îți propui, prin stilul lor de abordare unei partide te aduc să joci cam tot ce vor ei”, a declarat Sorin Cârțu.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,57 este cota pentru ”sub 2,5 goluri” la Universitatea Craiova – CFR Cluj

ADVERTISEMENT