News
notix pixel id

Eugen Teodorovici, adevărul despre controalele ANAF la domiciliu: ”Este o simplificare a sistemului”

13.04.2019 | 19:34
Eugen Teodorovici, adevărul despre contractele ANAF la domiciliu

Eugen Teodorovici a spus adevărul despre controalele ANAF la domiciliu. Mai exact, ministrul Finanțelor a dezmințit sâmbătă informațiile apărute în spațiul public privind posibilitatea ca ANAF să efectueze controale la domiciliul contribuabililor după depunerea declarației de venit.

Eugen Teodorovici a spus adevărul despre controalele ANAF la domiciliu

De asemenea, ministrul Finanțelor a dezmințit și posibilitatea majorării taxelor, zvon declanșat de senatorul liberal Florin Cîțu. Într-o conversație telefonică la Antena 3, Teodorovici a spus: „Este un zvon, așa ceva nu se întâmplă.

Nu verifică acasă nimeni pe nimeni. Este o simplificare a sistemului începând cu anul trecut, nu mai este acea decizie pe care ANAF o trimitea și care costa foarte mult, se face o declarație de autoimpunere de către contribuabil, iar lucrurile merg mai departe într-un mod mult mai simplu”.

Eugen Teodorovici, adevărul despre contractele ANAF la domiciliu: ”Este o simplificare a sistemului”
”Este o simplificare a sistemului”

Ministrul Finanțelor, despre ipoteza lui Cîțu privind creșterea taxelor

Despre creșterea taxelor, politicianul a spus: „Dorește răul românilor. Nu există niciun fel de pericol sau de temere sau de risc în acest sens. Nu sunt argumente în acest sens. România are un fond tampon de cel puțin șapte luni de zile de finanțare, efectiv suntem bine din acest punct de vedere”. Într-o postare publică, Senatorul Partidului Național Liberal, unul dintre cei mai vehemenți contestatari ai Guvernului Dăncilă, anunța că majorările se vor produce în vară. Oficialul dă vina pe guvernanți pentru situația dificilă prin care trece economia țării, susținând că Executivul nu mai are capacitatea de a acoperi cheltuielile, referindu-se inclusiv la salarii și pensii.

„Dragnea și ai lui au încercat să se împrumute pentru 12 luni și nu au putut. A luat totusi bani la 118 luni dar mai SCUMP ca acum 3 săptămâni.
În doar trei săptămîni guvernul a fost nevoit să crească dobânda pe care o plătește de la 4.76% la 4.98%.
Faceți un calcul să vedeți ce înseamnă această creștere pentru un împrumut de 322 milioane lei. Nu mai are nimeni încredere în acest guvern toxic. Dar guvernul trebuie să plăteasca promisiunile făcute de Dragnea și gașca lui de infractori. Vă va pune să plătiți pe voi cei din sectorul privat. Știe că oricum nu-l votați și așa se răzbună pe voi”, a scris senatorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri