News

Eugen Teodorovici, atacă „neprihănita opoziție” înaintea moțiunii de cenzură! Acuze dure lansate de Ministrul Finanțelor

18.06.2019 | 14:28
Eugen Teodorovici a lansat mai multe ironii la adresa opoziției. Sursa foto - facebook

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici, a atacat „neprihănita opoziție”, cu doar câteva ore înaintea moțiunii de cenzură! Acesta a explicat că parlamentarii care sunt de acord cu „executarea” Guvernului Dăncilă calcă în picioare principiile pe care chiar ei le clamează. Mai mult de atât, Teodorovici spune că opoziția cu ajutorul unei baghete magice este dispusă să șteargă păcatele oricărui politician i se alătură în acest demers.

Eugen Teodorovici, atacă „neprihănita opoziție” înaintea moțiunii de cenzură!

”Din recentul repertoriu al corului liderilor opoziției, reunit sub numele de Act sau Pact, redau ceea ce se desprinde ca mesaj public: Veniți cu noi, cei buni și drepți, alături de noi, cei onești și cinstiți, împreună cu noi, cei competenți! Veniți să ne unim în opoziție! Dincolo de platonicele îndemnuri, este mai mult decât evident dualismul celor care, strigând din plămâni că țara s-a saturat de guvernare, șoptesc și îi ademenesc pe la colțuri, pe aceiași policieni criticați, să se reorienteze, de dragul unui scop politic înalt.

Pentru că, nu-i așa, “scopul scuză mijloacele”, iar scopul politic al opoziției calcă și depășește barierele demnității, onestității, competenței, atât de des invocate în lupta politică. Cu alte cuvinte, țara nu vă mai vrea, dar, dacă vorbim de numărul de voturi, noi vă vrem. Ceea ce dovedește că principiile și valorile de care vorbește “neprihănita” opoziție sunt, de fapt, la fel de negociabile precum voturile și procentele, atunci când interesul individual sau de grup o cere.

Eugen Teodorovici, atacă „neprihănita opoziție” înaintea moțiunii de cenzură! Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici este nemulțumit de felul în care se comportă parlamentarii din opoziție. Sursa foto – facebook

Acuze dure lansate de Ministrul Finanțelor

Ele depind de perspectiva din care sunt privite și susținute. Așa că, e lesne de înțeles ca, de la un simplu parlamentar, până la un lider politic, oricât de nou, de vechi, de jucător, de formal sau vocal, să se discute oricând despre reevaluare, reconsiderare și reabilitare politică. Astfel, cu o baghetă magică, orice politician poate să fie transformat din răul cel mai mare într-un bun aliat, ori dintr-un rău ireparabil într-un jucător indispensabil, ori din adversar în coechipier. Și totul fundamentat pe lipsa de principii a unor reprezentanți ai clasei politice, indiferent că aparțin sau nu opoziției.

Pentru că politica este un tărâm al paradoxului, în care adesea consensul se completează armonios cu nonsensul. Pentru că politica, mai ales când vine vorba de frăția procentelor, este cel mai tare târg on și off-line ce vă oferă cel mai bun înălbitor pentru petele de integritate, cel mai puternic odorizant pentru rufele murdare spălate în public, cel mai gustos praf de mirodenii stilistice pentru servirea mesajelor pline de goliciune, ba chiar și rețete asortate de curățire a conștiinței”, a scris Eugen Teodorovici pe o rețea de socializare.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri