News

Eugen Teodorovici, atacat de un fost șef ANAF: “E un narcisist”

06.06.2019 | 12:52
Eugen Teodorovici atacat de un fost sef ANAF E un narcisist
ADVERTISEMENT

Eugen Teodorovici a fost atacat dur de un fost șef ANAF. Gelu Diaconu a șters pe jos cu ministrul de Finanțe, cel care asigură și interimatul la Fonduri Europene. Într-o postare pe Facebook, fostul conducător al Fiscului l-a numit pe Teodorovici narcisist și l-a acuzat că fumează deseori trabucuri în timpul videoconferințelor pentru a se da mare.

Eugen Teodorovici, ”hahaleră” și un ”fante întârziat”

Despre Teodorovici, fostul șef al ANAF spune că nu are nicio viziune și că veniturile legale sunt cu mult mai mici decât ratele pe care le are la bancă. Diaconu a mers și mai departe cu atacul și l-a făcut pe membrul guvernului Dăncilă ”o hahaleră”. A mai spus despre actualul ministru, în subordinea căruia se află Fiscul, că este un incompetent și penibil.

ADVERTISEMENT

A mai spus că Teodorovici s-a remarcat doar prin a fi marioneta tandemului Dragnea-Vâlcov. În opinia lui Gelu Diaconu, Teodorovici are o mare parte din vină pentru eșecul informatizării Fiscului și spune că i-a lăsat impresia că nu știe ce înseamnă acest sistem de informatizare după ce ministrul i-a dat termen un an actualei șefe ANAF ca să definitiveze această problemă.

Gleu Diaconu, fost șef ANAF
Gelu Diaconu îl acuză de incompetență pe Eugen Teodorovici. Sursa foto: cotidianul.ro

Diaconu: Va lăsa în urma o viitură a incompetenței

Ce l-a deranjat și mai tare pe Diaconu este faptul că Teodorovici pregătește un parteneriat public-privat în administrarea fiscală, lucru pe care îl consideră extrem de dăunător. „Un narcisist care debitează bazaconii în public cu uşurinţa unei precupeţe de Obor, un fante întârziat care fumează trabuc în videoconferinţe de faţă cu sutele de oameni responsabili din teritoriu, o marionetă a tandemului penal Dragnea-Vâlcov.

ADVERTISEMENT

Un “easy going” atent la interesele unora de prin cluburile de fiţe, un individ cu venituri legale mai mici decât ratele bancare pe care le plăteşte lunar, un susţinător al unor habarnişti sadea aduşi de el în sistem, pe scurt o catastrofă vie a finanţelor publice din România.

Ce va lăsa în urma sa acest personaj în visteria tarii poate fi asemuit cu efectele unei viituri a incompetenței, a bunului plac şi a lăcomiei baronilor PSD”, a scris fostul șef al Fiscului pe Facebook.

ADVERTISEMENT

 

 

Tags: