News

Eugen Teodorovici, mesaj ferm după ce Viorica Dăncilă a fost făcută analfabetă de protestatari! „Și eu am fost rebel, dar cu respect”

01.09.2019 | 13:31
Eugen Teodorovici mesaj ferm dupa ce Viorica Dancila a fost facuta analfabeta de protestatari Si eu am fost rebel dar cu respect
ADVERTISEMENT

Ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici a transmis un mesaj ferm după ce Viorica Dăncilă a fost făcută analfabetă de protestatari! Acesta le-a spus pensionarilor din Constanța că este responsabilitatea lor să își învețe nepoții să ducă mai departe munca începută de ei. Teodorovici nu a ezitat și a făcut referire și la lipsa de respect a unor tineri. Totul vine după ce mai mulți protestatari au huiduit-o pe premierul Viorica Dăncilă, înainte de întâlnirea cu pensionarii.

Eugen Teodorovici, mesaj ferm după ce Viorica Dăncilă a fost făcută analfabetă de protestatari!

„Și hotelurile de la mare sunt construite pe munca dumnavoastră. Lumea uită și mai ales tinerii din ziua de azi. Când trec pe lângă dumneavoastră, nu trec cu respectul cuvenit. S-au stricat multe în școală, toti am fost puțini rebeli, și eu am fost rebel în școală, dar cu respect față de colegi și profesori”, a spus Eugen Teodorovici la puține momente după întâlnire.

ADVERTISEMENT

De remarcat că declarațiile vin și în contextul în care câteva persoane au scandat „Analfabeta” în momentul în care a ajuns Viorica Dăncilă la întâlnire. „Există o limită a bunului simț și nu știu dacă o înveți la școală în familie. Trebuie să înveți să faci diferența între bine și rău, de acești oameni are nevoie țara. Este responsabilitatea dvs. să le spuneți nepoților, cu blândețe, ce ați făcut și ei să facă pentru țară ce ați făcut dvs.

Eugen Teodorovici, mesaj ferm după ce Viorica Dăncilă a fost făcută analfabetă de protestatari! Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici vrea ca pensionarii să-și convingă nepoții să fie mai cuminți. Sursa foto – facebook

Dăncilă, față în față cu protestatarii

De aceea nu vom pune niciodată veniturile dumneavoastră în raport cu vreun deficit macroeconomic”, a mai spus Teodorovici. De remarcat că Viorica Dăncilă a fost huiduită serios de câţiva protestatari, la sosirea la Centrul Expoziţional Constanţa, acolo unde șefa Executivului s-a întâlnit cu Organizaţia de pensionari a social democraților. Premierul nu a făcut niciun pas înapoi.

ADVERTISEMENT

Dăncilă a precizat că oamenii „protestează împotriva punctului de pensie” şi că „Parlamentul României să adopte un act normativ prin care să oprească calomnia şi defăimarea”.