News

Eugen Teodorovici, scandal în fața premierului României! Viorica Dăncilă a privit zâmbind

06.05.2019 | 10:01
Eugen Teodorovici scandal in fata premierului Romaniei Viorica Dancila a privit zambind

PNL și PSD s-au ciocnit la Uricani, Hunedoara, prin reprezentanții lor în cadrul unui eveniment cu iz electoral.  Senatoarea liberală Carmen Hărău și ministrul de Finanțe Eugen Teodorovici au început o dispută pe microfon și au transformat dezbaterea publică într-o ceartă de birt. Viorica Dăncilă a fost prezentă și nu a avut nicio reacție.

Bătălie pe microfon între Eugen Teodorovici și o liberală

PSD a avut un mini-miting la Uricani, în județul Hunedoara. În timp ce Eugen Orlando Teodorovici lua cuvântul în fața celor adunați, Carmen Hărău i-a smuls microfonul din mână pentru a-i contrazice speech-ul electoral. Cei doi s-au bălăcărit de față cu lumea, fără nicio jenă, în nota obișnuită a campaniei electorale.

Hărău i-a reproșat lui Teodorovici că nu a precizat că o construcție din zonă a fost pusă la cale de liberali și l-a rugat să nu se mai laude cu realizările celorlalți. Senatoarea de Hunedoara i-a luat microfonul lui Teodorovici și apoi a plecat cu el, lucru remarcat cu amuzament de către ministrul de Finanțe.

Disputa pe microfon a fost surprinsă de camerele de filmat. Sursa foto: captură Digi 24

Primarul din Uricani i-a potolit

Apoi, Teodorovici a spus mai în glumă, mai în serios că doamna parlamentar o să plece cu microfonul în Castelul Corvinilor, moment în care tensiunea a escaladat. Primarul din Uricani, Dănuț Buhăescu a liniștit spiritele în cele din urmă, iar apoi atât liberala cât și pesedistul s-au liniștit și și-au continuat programul electoral.

”Voiam să vă salut special că mi-a remarcat prezenţa. În plus faţă de asta îi sugerez domnului ministru al Finanţelor să citească şi pe partea cealaltă”, i-a spus Hărău lui Teodorovici, făcând referire la lucrurile realizate de PNL, cu care cei aflați acum la guvernare se laudă în fața votanților lor.

”Vedeţi acum … dacă doamna senator mi-a luat aşa repede microfonul. Doamna senator, apreciez atât de mult hotelul pe care il faceţi la Castelul Corvinilor, domne mai aveaţi un pic şi îl băgaţi în castel. M-aţi provocat! Numai! Numai! Vă salut numai bine şi Doamne ajută!”, a fost reacția lui Teodorovici, conform digi24.ro.