News

Eugen Tomac desființează actorii de pe scena politică! „Ponta îi va executa pe toți. Pe Tăriceanu l-a ars, iar Dăncilă va fi arsă pe rug. Diaconu va urma și el”

28.08.2019 | 10:29
Eugen Tomac desfiinteaza actorii de pe scena politica Ponta ii va executa pe toti Pe Tariceanu la ars iar Dancila va fi arsa pe rug Diaconu va urma si el

Președintele PMP Eugen Tomac nu a ezitat și a desființat actorii de pe scena politică! Liderul formațiunii din care face parte și fostul președinte Traian Băsescu crede că zilele acestea asistăm de fapt la adevărata față a Partidului Social Democrat, una pe care personal o place. ‘Recunosc că-mi place mult scena care arată adevărata față a PSD. Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în rol. 

Eugen Tomac desființează actorii de pe scena politică!

Primul pe care l-a ars este Tăriceanu, care nici nu-și da seama ca a rămas, dintr-un foc, fără nimic.Urmează sa fie arsă pe rug și Dăncilă, care va rămâne în istorie nu numai ca prima femeie analfabetă în funcția de premier, ci și ca groparul PSD pentru mulți și binemeritați ani. În ceea ce îl privește pe Diaconu, nu a jucat niciodată rolul de pompier, deci va avea aceeași soartă cu Tăriceanu și Dăncilă.

Un actor leneș în rolul prostului se încadrează perfect în peisaj”, a scris Eugen Tomac pe o rețea de socializare. Postarea președintelui PMP s-a bucurat de o mare apreciere în rândul prietenilor. Astfel, în doar câteva minute, Tomac a strâns aproape 100 de like-uri și mesajul său era distribuit de zeci de ori și de alți internauți. Oamenii au răspuns că se bucură de felul în care social democrații se încaieră.

Recunosc că-mi place mult scena care arată adevărata față a PSD. Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în…

Gepostet von Eugen Tomac am Dienstag, 27. August 2019

Tomac, specializat în ironii la adresa social democraților

„Nici că se putea o descriere mai perfectă”, ”Haita se atacă furibund! Asistăm la sinuciderea Psd-ului în direct!”, „O simpla si adevarata prezentare”, au scris internauții la postarea lui Eugen Tomac. Nu este singurul mesaj prin care liderul PMP a râs de ceea ce se întâmplă în PSD. „Dăncilă, pleacă! Dă dovadă de o minimă responsabilitate și prezintă-ţi demisia.

Lasă țara să aibă un Guvern nou. Guvernul Dragnea 3 este în moarte clinică și trebuie să plece imediat. România merită un viitor strălucit fără ciuma roșie la Palatul Victoria!”, scria cu două zile în urmă Tomac