Fotbal intern

Eugen Trică a revenit la CFR Cluj! Ce funcţie va avea fostul fotbalist! “Devenim mai puternici”

03.08.2018 | 17:10
Eugen Trica a revenit la CFR Cluj Ce functie va avea fostul fotbalist Devenim mai puternici

Eugen Trică a revenit la CFR Cluj. Fostul fotbalist s-a întors la echipa alături de care a câştigat patru trofee, însă de această dată va ocupa un rol în organigrama administrativă a campioanei României, acesta fiind numit în funcţia de şef al departamentului de scouting. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului. În startul sezonului, Edi Iordănescu a fost demis de la cârma echipei după înfrângerea din meciul cu Malmo, scor 0-1, din turul doi preliminat al Europa League.

“Începând de astăzi, familia CFR devine mai puternică! Fostul jucător al echipei noastre, Eugen Trică, a revenit acasă şi a devenit şeful departamentului de scouting al clubului nostru! Aşa cum v-am obişnuit şi până acum, am adus lângă noi oameni care au scris istorie pentru CFR Cluj, precum Cristi Panin, Alin Minteuan, Cosmin Tilincă şi Cosmin Văsîe, iar acum lista este completată de Eugen Trică, dublu Campion al României cu echipa noastră şi câştigător a două Cupe! Multă baftă, Eugen! Bine ai revenit acasă!”, a fost anunţul oficialilor clujeni.

Eugen Trică a revenit la CFR Cluj

Eugen Trică a revenit la CFR Cluj. Fostul fotbalist a evoluat în două rânduri pentru formaţia din Gruia, în perioada iulie 2007-ianuarie 2009 şi iulie 2009-august 2009. Actuala campioană a României a fost antrenată de Eugen Trică în 2013 şi 2015, timp în care a bifat 19 meciuri pe banca tehnică a clujenilor. În prezent, după demiterea lui Edi Iordănescu, CFR Cluj este antrenată de Antonio Conceicao.

Eugen Trică anunţa într-un interviu din luna noiembrie 2017 că formaţia din Gruia a rămas echipa lui de suflet şi că şi-ar dori să se întoarcă la club. “CFR Cluj rămâne echipa mea de suflet și oricând m-aș întoarce. Țin foarte mult la această echipă, la suporterii lor, și cred că sentimentul este reciproc”, declara fostul fotbalist pentru Ziua de Cluj. Eugen Trică a mai jucat de-a lungul timpului pentru Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Litex Loveci, Maccabi Tel Aviv, ŢSKA Sofia, Anorthosis Famagusta şi Concordia Chiajna. După ce s-a retras, fostul internaţional român le-a antrenat pe Juventus Bucureşti, CFR Cluj, UTA Arad, Metalul Reşiţa şi a fost secund la Al-Ittihad Club şi Politehnica Iaşi.

CFR Cluj se pregăteşte de Europa League

CFR Cluj a fost eliminată de Malmo din Liga Campionilor, însă campioana României va continua în Europa League, unde va evolua în turul trei preliminar, pe ruta campioanelor. Formaţia din Gruia o va întâlni pe FC Alaşkert (Armenia). Manşa tur se va disputa pe 9 august, de la ora 19:00, pe terenul armenilor, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, de la ora 20:30. Adversara CFR-ului este campioana Armeniei en-titre, trofeul pe care l-a mai câştigat şi în sezoanele 2015-16 şi 2016-17. Formaţia antrenată de Varuzhan Sukiasian a eliminat-o pe FK Sutjeska Niksic (Muntenegru) în turul doi preliminar din Europa League.

Eugen Trică a revenit la CFR Cluj
Eugen Trică a revenit la CFR Cluj
Tags: