Sport

Eugen Trică, demis de la Metaloglobus după 5 înfrângeri la rând: ”Este sub orice gândire logică”

Metaloglobus are un start de sezon mizerabil în Liga 2 Casa Pariurilor, iar antrenorul Eugen Trică a fost demis din funcție.
12.09.2022 | 22:12
Eugen Trica demis de la Metaloglobus dupa 5 infrangeri la rand Este sub orice gandire logica
Metaloglobus are un start de sezon mizerabil în Liga 2 Casa Pariurilor, iar antrenorul Eugen Trică a fost demis din funcție. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După o remiză în prima etapă cu CSA Steaua, formația din cartierul Pantelimon a adunat nu mai puțin de cinci înfrângeri la rând, ultima dintre ele pe terenul nou promovatei FC Brașov.

Metaloglobus l-a demis pe Eugen Trică

Începutul dezastruos de campionat l-a costat postul pe Eugen Trică, oficialii clubului Metaloglobus anunțând pe rețelele de socializare demiterea tehnicianului instalat în funcție în această vară.

ADVERTISEMENT

”În urma rezultatelor mult sub aşteptări din începutul sezonului 2022-2023, clubul FC Metaloglobus Bucureşti, de comun acord cu antrenorul Eugen Trică, au hotărât încetarea pe cale amiabilă a contractului începând cu data de 12.09.2022. Mulţumim Eugen Trică! Mult succes în viitoarele proiecte”, a scris clubul bucureștean pe pagina de Facebook.

Pentru Metaloglobus urmează întâlnirea de miercuri, 14 septembrie, din Cupa României, cu CS Afumați, iar apoi va primi sâmbătă, 17 septembrie, vizita formației CSM Slatina, în etapa 7-a din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Metaloglobus nu se grăbește să anunțe înlocuitorul

Președintele grupării bucureștene, Marius Burcă, a precizat că nu poate concepe că formația sa se află pe ultimul loc în clasament cu un singur punct acumulat în șase etape și din această cauză s-a luat demiterea lui Eugen Trică.

”Astăzi, 12 septembrie, conducerea clubului și antrenorul au convenit, pe cale amiabilă, încetarea contractului. Din păcate, rezultatele au fost mult sub așteptări și e clar că responsabili pentru aceste lucruri suntem toți, eu, ca și președinte, antrenor și jucători.

ADVERTISEMENT

Dar, după cum prea bine știți, peste tot primul care plătește pentru lipsa rezultatelor este antrenorul. Începând de astăzi vom demara discuții. Nu știu dacă avem posibilitatea să avem un nou antrenor până la următorul meci.

Nu știu dacă este grabă, în ideea în care campionatul se va opri două săptămâni. Și atunci este clar că trebuie să fim foarte atenți în ceea ce alegem, ce numim pe bancă, pentru că deja suntem pe un loc care nu ne face cinste nicio formă. 

ADVERTISEMENT

Să fii pe ultimul loc este sub orice gândire logică. Este logic și normal ca oricine ar veni trebuie să scoată echipa la liman. Ne dorim ca începând de săptămâna viitoare echipa să intre pentru câteva zile într-un cantonament alături de noul antrenor”, a declarat Burcă, pentru liga2.prosport.ro.

Înainte de a veni la Metaloglobus, Eugen Trică a antrenat formația Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă despărțirea nu a fost deloc amiabilă. În exclusivitate pentru FANATIK, tehnicianul a spus că a fost dat afară pentru că a cerut conducerii să le plătească jucătorilor salariile restante.

ADVERTISEMENT