Sport

Eugen Trică, detalii despre datoriile celor de la FC U Craiova: „Situația este a avocaților mei” Exclusiv

Fostul tehnician al formației FC U Craiova 1948, Eugen Trică, a vorbit, în exclusivitate, pentru FANATIK despre procesul cu formația patronată de Adrian Mititelu Jr.
27.03.2022 | 12:39
Eugen Trica detalii despre datoriile celor de la FC U Craiova Situatia este a avocatilor mei Exclusiv
Eugen Trică clarifică situația datoriilor celor de la FC U Craiova, față de el:„Situația aceasta cu fostul meu club e a avocaților mei” sursă foto: INQUAM_Photos/Justinel Stavaru
ADVERTISEMENT

Eugen Trică are patru mandate pe banca tehnică a clubului din Bănie și este tehnicianul cu care FC U Craiova a promovat în Casa Pariurilor Liga 1. Ultimul său mandat a fost chiar înainte să semneze cu actuala sa echipă, Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Acesta a antrenat formația finanțată de Adrian Mititelu Jr timp de o lună, între noiembrie și decembrie 2021.

Eugen Trică clarifică situația datoriilor celor de la FC U Craiova, față de el:„Nu este o plângere făcute de mine”

FC U Craiova 1948, riscă să fie sancționată de Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal, din cauza unei datorii către fostul tehnician al formației sale. FANATIK a luat legătura cu Eugen Trică, care a spus că echipa finanțată de Adrian Mititelu nu îi mai datorează vreo sumă de bani.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a declarat că acest proces a fost pornit de foștii săi avocați, în niciun caz de el. Eugen Trică spune că aceștia au inițiat această procedură pentru a-și recupera cheltuielile de judecată din litigiile anterioare, cu FC U Craiova 1948.

„Situația aceasta cu fostul meu club e a avocaților mei. Ei mai au de recuperat o sumă de bani pentru cheltuielile de judecată. FC U Craiova nu mai are să îmi dea mie niciun ban, doar suma aceea de bani pentru avocați, ne-am despărțit în condiții normale”. a declarat Eugen Trică, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Nu este o plângere făcute de mine, este o plângere făcută de foștii avocați, care s-au ocupat de litigiul respectiv. Ei urmează să își primească niște cheltuieli de judecată și așa mai departe”. a declarat fostul tehnician al formației FC U Craiova 1948.

Eugen Trică a pierdut procesul anterior cu FC U Craiova 1948

Deși acest proces nu este inițiat de tehnicianul gorjenilor, acesta a mai avut litigii cu conducerea formației din Bănie. La despărțirea din 2020 de FC U Craiova, Eugen Trică i-a cerut clubului să îi plătească despăgubiri în valoare de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Chiar în perioada litigiului, Eugen Trică s-a reîntors în Bănie și a promovat FC U Craiova în Casa Pariurilor Liga 1. Ulterior, acesta a fost înlocuit de conducerea oltenilor cu fostul selecționer al naționalei U21 a României, Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani.

Acesta a mers la FRF pentru a-și cere dreptatea în litigiul cu echipa finanțată de Adrian Mititelu, însă rezultatul nu a fost cel dorit. Federația Română de Fotbal a hotărât că FC U Craiova nu îi datorează această sumă de banii lui Eugen Trică.

ADVERTISEMENT

În prezent fostul tehnician al oltenilor este sub contract cu formația gorjeană, Viitorul Pandurii Târgu-Jiu. Formația sa se află pe poziția a patra din grupa B a play-out-ul Ligii a 2-a, cu șapte puncte peste poziția a cincea, care duce la barajul de menținere în competiție.

ADVERTISEMENT