Sport

Eugen Trică, notificat de patron și dat afară! „Am avut tupeul să cer plata salariilor jucătorilor!” Exclusiv

Eugen Trică și-a încheiat al doilea mandat la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Fostul antrenor al celor de la FC U Craiova 1948 a fost demis de pe banca tehnică a gorjenilor, cu câteva etape înainte de finalul sezonului.
28.04.2022 | 18:01
Eugen Trica notificat de patron si dat afara Am avut tupeul sa cer plata salariilor jucatorilor Exclusiv
Eugen Trică, notificat că a fost dat afară! „Am avut tupeul să cer plata salariilor jucătorilor!” Sursa foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

După ce a fost dat afară de Adrian Mititelu de la FC U Craiova 1948, Eugen Trică a fost demis și de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Tehnicianul român a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că plecarea sa se datorează problemelor financiare apărute la clubul din eșalonul secund.

Eugen Trică, out de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu: „Eu nu pot să antrenez fotbaliști nemulțumiți”

Viitorul Pandurii Târgu – Jiu a renunțat la serviciile lui Eugen Trică. Antrenorul care a fost demis de FC U Craiova, după doar patru partide în Casa Pariurilor Liga 1 a declarat în exclusivitate pentru FANATIK care a fost motivul demiterii sale de la formația gorjeană.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că ultima discuție cu finanțatorul clubului din Liga a 2-a legată de întârzierile salariale i-a adus demiterea. Clubul din Târgu – Jiu a intrat în insolvență și în ultima perioadă au început să apară probleme financiare mari.

„Am primit o notificare prin care am fost anunțat că nu mai sunt antrenorul celor de la Viitorul Pandurii”, a spus fostul antrenor al celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul s-a declarat surprins de faptul că a fost demis de Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Trică este de părere că motivul pentru care a fost dat afară nu are nicio legătură cu partea profesională.

„Cred că motivul este faptul că am avut tupeul să cer plata salariilor jucătorilor și angajaților. Odată ce nu poți să plătești jucătorii apar probleme. Probabil că tupeul de care am dat dovadă când le-am cerut salariile e principala cauză. Jucătorii au două luni de întârzieri salariale. La un moment dat au avut trei, însă a fost plătit un salariu. Eu nu pot să antrenez fotbaliști nemulțumiți”, a declarat Eugen Trică în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică nu își va căuta echipa prea curând: „Trebuie să mă refac cu piciorul”

Eugen Trică nu se grăbește să revină pe banca tehnică. Antrenorul român a suferit o accidentare în timpul unui antrenament și așteaptă să se refacă după operație. Acesta crede că în maxim trei săptămâni o să se recupereze din punct de vedere fizic.

„Am plecat împreună cu Ovidiu Dănănae. Deocamdată nu îmi caut o echipă. Mi-am rupt tendonul și operația a decurs bine. Trebuie să mă refac cu piciorul, dar sper ca în două sau trei săptămâni să mă refac complet și să revin. Nu mai are rost să spun alte lucruri”, a mai declarat Eugen Trică pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică îi felicită pe foștii săi elevi de la Viitorul Pandurii pentru modul în care s-au comportat în mandatul său. Acesta a spus că și-a îndeplinit obiectivul stabilit cu conducerea clubului, chiar și dacă al doilea mandat al său la formația gorjeană s-a încheiat prematur.

„Vreau să le mulțumesc jucătorilor pentru implicarea de care au dat dovadă. La Viitorul Pandurii e un grup foarte frumos și le urez baftă multă. Echipa e salvată de la retrogradare, a fost salvată matematic de trei etape. Obiectivul clubului a fost salvarea de la retrogradare, iar eu l-am îndeplinit în urmă cu trei etape”, a concluzionat tehnicianul.

ADVERTISEMENT