Sport

Eugen Trică, noul antrenor al liderului din Liga 2! Ce secunzi și-a ales la Sportul Snagov

20.01.2019 | 15:48
Eugen Trica noul antrenor al liderului din Liga 2 Ce secunzi sia ales la Sportul Snagov

Fostul fotbalist Eugen Trică este noul antrenor al liderului din Liga 2, Sportul Snagov. Fostul mijlocaș, care a mai pregătit în cariera sa formațiile Daco-Getica București, CFR Cluj și UTA Arad, îl va avea ca secund pe Laurențiu Diniță, iar de pregătirea portarilor se va ocupa Martin Tudor.

Conform Digi Sport, oficialii clubului Sportul Snagov sunt foarte aproape de a rezolva și problemele financiare din ultima perioadă. Jucătorii și-au primit o parte din restanțele salariale și mai au de încasat doar banii pe ultima lună, iar conducătorii au promis că vor face tot posibilul să îi achite săptămâna viitoare.

Eugen Trică, noul antrenor al liderului din Liga 2 în locul lui Laszlo Balint

În vârstă de 42 de ani, Eugen Trică a preluat funcția de antrenor principal la liderul din Liga 2, după ce tehnicianul Laszlo Balint a decis în urmă cu trei zile să plece de la echipă din cauza problemelor financiare. Acesta a decis să meargă la formația Metaloglobul, ocupanta locului 17, poziție retrogradabilă, în clasamentul din Liga 2.

Eugen Trică pe banca tehnică a echipei CFR Cluj
Eugen Trică pe banca tehnică a echipei CFR Cluj

Imediat după plecarea lui Laszlo Balint, principalul acţionar al celor de la Sportul Snagov, Cătălin Rufă, l-a contactat pe fostul antrenor de la Astra Giurgiu, Marius Măldărășanu, dar acesta a refuzat propunerea: ”Instabilitatea existentă la club m-a făcut să iau această decizie. Poate în viitor, cine ştie, în funcţie de cum vor evolua situaţia, clubul, vom mai sta de vorbă”.

După disputarea a 21 de etape, Sportul Snagov se află pe primul loc în clasamentul din Liga 2, cu 46 de puncte, fiind urmată de Academica Clinceni și Petrolul Ploiești, ambele cu câte 45 de puncte, Universitatea Cluj și Chindia Târgoviște, ambele cu câte 44 de puncte, și FC Argeș, cu 41 de puncte. În această pauză de iarnă, ilfovenii au pierdut trei jucători: Cătălin Oanea şi Cătălin Hlistei, plecați la Rapid, şi Ștefan Vlădoiu, pe care U Craiova l-a împrumutat acum la Dunărea Călăraşi.

Tags: