Sport
notix pixel id

Eugen Trică, primul război după revenirea la FC U Craiova: ”Ți-am zis că ești ghiocel” / ”Nu a știut unde să pună punct”

Revenirea lui Eugen Trică pe banca celor de la FC U Craiova a fost taxată de fostul antrenor al CFR-ului Vasile Miriuță. Olteanul nu i-a rămas dator și cere să fie respectat.
21.11.2021 | 11:26
Eugen Trică, primul război după revenirea la FC U Craiova: ”Ți-am zis că ești ghiocel” / ”Nu a știut unde să pună punct”
Eugen Trică. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Eugen Trică l-a pus la colț pe Vasile Miriuță după ce fostul antrenor al CFR-ului a spus despre oltean că e ”giocel” în relația cu patronul Adrian Mititelu.

Miriuță a lansat un atac virulent la adresa olteanului după ce acesta a fost ”reînscăunat” antrenor al echipei patronate de familia Mititelu, aceeași care îl dădea afară după promovarea în liga 1.

Eugen Trică: ”Cer să mă respecte”

Scandalul dintre cei doi antrenori a pornit de la reacția lui Vasile Miriuță când Eugen Trică a fost numit antrenorul echipei FC U Craiova. Fostul antrenor al CFR-ului l-a atacat fără perdea pe Trică despre care a spus că nu are mândrie.

ADVERTISEMENT

Miriuță făcea aluzie la faptul că în vară, după ce FC U Craiova a promovat în Liga 1 Casa pariurilor, cu Eugen Trică pe bancă, acesta a fost dat afară de patronul Adran Mititelu păentru a-i face loc lui Adrian Mutu.

”În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în ’Lolek şi Bolek’. Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis ’Ce-a fost, a fost!’.

ADVERTISEMENT

Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenori care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulţi nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci ’ghiocel’. Ăsta e adevărul”, a spus Miriuţă despre Eugen Trică.

Olteanul nu a digerat cuvintele grele la adresa lui și i-a transmis lui Miriuță să-l respecte, ba chiar să învețe punctuația limbii române, în caz că ar fi vrut să spună altceva decât ceea ce a ieșit.

ADVERTISEMENT

”Am rămas puţin dezamăgit de colegii noştri antrenori, de exemplu Vasile Miriuţă. Nu mi-a plăcut declaraţia lui. Eu iau telefonul şi îl sun pe Vasile şi îl întreb dacă e declaraţia lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a ştiut unde să pună punctul. 

Mi-a zis : ’Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.’ Mă lauzi pe mine, dar pune punct şi apoi vorbeşte de alţi antrenori sau dacă eşti tare dă nume. A zis că iese să dea o dezminţire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte”, a replicat Trică.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Eugen Trică pe banca FC  Craiova nu a fost cu noroc

Relația dintre Eugen Trică și familia Mititelu părea că s-a deteriorat iremediabil în această vară după ce antrenorul a fost dat afară deși promovase echipa în primul eșalon.

Trică spunea la vremea respectivă că nu va mai antrena niciodată echipa finanțată de Adrian Mititelu, dar s-a răzgândit la începutul acestei luni când a acceptat o nouă provocare.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Eugen Trică pe banca grupării familiei Mititelu nu a fost, însă, cu noroc. Alb-albaștrii au pierdut cu 0-2 meciul cu CFR Cluj, primul din returul sezonului regulat în Liga 1 Casa pariurilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik