Sport

Eugen Trică, primul război după revenirea la FC U Craiova: ”Ți-am zis că ești ghiocel” / ”Nu a știut unde să pună punct”

Revenirea lui Eugen Trică pe banca celor de la FC U Craiova a fost taxată de fostul antrenor al CFR-ului Vasile Miriuță. Olteanul nu i-a rămas dator și cere să fie respectat.
21.11.2021 | 11:26
Eugen Trica primul razboi dupa revenirea la FC U Craiova Tiam zis ca esti ghiocel  Nu a stiut unde sa puna punct
ADVERTISEMENT

Eugen Trică l-a pus la colț pe Vasile Miriuță după ce fostul antrenor al CFR-ului a spus despre oltean că e ”giocel” în relația cu patronul Adrian Mititelu.

Miriuță a lansat un atac virulent la adresa olteanului după ce acesta a fost ”reînscăunat” antrenor al echipei patronate de familia Mititelu, aceeași care îl dădea afară după promovarea în liga 1.

ADVERTISEMENT

Eugen Trică: ”Cer să mă respecte”

Scandalul dintre cei doi antrenori a pornit de la reacția lui Vasile Miriuță când Eugen Trică a fost numit antrenorul echipei FC U Craiova. Fostul antrenor al CFR-ului l-a atacat fără perdea pe Trică despre care a spus că nu are mândrie.

Miriuță făcea aluzie la faptul că în vară, după ce FC U Craiova a promovat în Liga 1 Casa pariurilor, cu Eugen Trică pe bancă, acesta a fost dat afară de patronul Adran Mititelu păentru a-i face loc lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

”În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în ’Lolek şi Bolek’. Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis ’Ce-a fost, a fost!’.

Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenori care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulţi nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci ’ghiocel’. Ăsta e adevărul”, a spus Miriuţă despre Eugen Trică.

ADVERTISEMENT

Olteanul nu a digerat cuvintele grele la adresa lui și i-a transmis lui Miriuță să-l respecte, ba chiar să învețe punctuația limbii române, în caz că ar fi vrut să spună altceva decât ceea ce a ieșit.

”Am rămas puţin dezamăgit de colegii noştri antrenori, de exemplu Vasile Miriuţă. Nu mi-a plăcut declaraţia lui. Eu iau telefonul şi îl sun pe Vasile şi îl întreb dacă e declaraţia lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a ştiut unde să pună punctul. 

ADVERTISEMENT

Mi-a zis : ’Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.’ Mă lauzi pe mine, dar pune punct şi apoi vorbeşte de alţi antrenori sau dacă eşti tare dă nume. A zis că iese să dea o dezminţire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte”, a replicat Trică.

Revenirea lui Eugen Trică pe banca FC  Craiova nu a fost cu noroc

Relația dintre Eugen Trică și familia Mititelu părea că s-a deteriorat iremediabil în această vară după ce antrenorul a fost dat afară deși promovase echipa în primul eșalon.

Trică spunea la vremea respectivă că nu va mai antrena niciodată echipa finanțată de Adrian Mititelu, dar s-a răzgândit la începutul acestei luni când a acceptat o nouă provocare.

Revenirea lui Eugen Trică pe banca grupării familiei Mititelu nu a fost, însă, cu noroc. Alb-albaștrii au pierdut cu 0-2 meciul cu CFR Cluj, primul din returul sezonului regulat în Liga 1 Casa pariurilor.

ADVERTISEMENT