Sport

Eugen Voicu, noul acționar al lui Dinamo, veste importantă după înfrângerea cu Steaua: „Suntem pe drumul cel bun”

Eugen Voicu, noul patron din acte al lui Dinamo, le dă vești importante suporterilor alb-roșii după înfrângerea cu CSA Steaua.
22.04.2023 | 09:58
Eugen Voicu noul actionar al lui Dinamo veste importanta dupa infrangerea cu Steaua Suntem pe drumul cel bun
Eugen Voicu este noul acționar al lui Dinamo. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Eugen Voicu nu e descurajat după ce Dinamo a ratat șansa să se apropie de locurile care asigură promovarea directă și rămâne la fel de optimist în ciuda înfrângerii din Ghencea.

Eugen Voicu îi asigură pe suporteri că Dinamo va lua licența: „Ne așteptăm să promovăm în acest an”

Eugen Voicu a tras primele concluzii după venirea la Dinamo: „E o perioadă scurtă. Avem niște realizări în această perioadă și cred că am cunoscut mai bine echipa între timp și ideile pe care trebuie să le dezvoltăm sunt mult mai clare în momentul de față. Trebuie, în primul rând, să rezolvăm problema datoriilor clubului ca să putem obține licența pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Un alt obiectiv important și imediat este celebrul plan de reorganizare: „Ăsta este primul pas. Al doilea pas este să obținem aprobarea judecătorului sindic pentru planul de reorganizare. Ne așteptăm să promovăm în acest an în Liga 1, este foarte important. Jucătorii și spectatorii merită”.

Omul de afaceri îi asigură pe toți suporterii că Dinamo nu este în pericol: „(n.r. – În ce stadiu este licența?) Suntem pe drumul cel bun, se va rezolva această problemă. Nu avem dubii că vom reuși să facem toate plățile la timp. Din această perspectivă, putem spune că ne-am organizat suficient de bine ca să trecem peste acest hop”.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu ia în calcul și transferuri la Dinamo. Ce se întâmplă dacă nu promovează în acest sezon

Eugen Voicu a vorbit și despre posibilitatea de a aduce jucători: „Este un obiectiv principal în momentul de față, cu siguranță. Echipa cred că e pregătită să facă acest pas și chiar dacă va fi nevoie și de o întărire a lotului, noi avem astăzi jucători care sunt în primele echipe la nivelul Ligii 2”.

Noul șef din Ștefan cel Mare s-ar mulțumi și cu un baraj de calificare: „Vrem să ne calificăm de pe un loc cu calificare directă. Dacă nu, participăm și la baraj și considerăm că șansele noastre sunt, în continuare, mari”.

ADVERTISEMENT

În privința interdicției la transferuri, Eugen Voicu a venit cu noi lămuriri. Lucrurile nu stau rău nici dacă Dinamo ratează promovarea: „Vom rezolva și această problemă, interdicția va fi ridicată. Dacă lucrurile nu evoluează în această direcție, suntem pregătiți să ducem mai departe clubul încă un an în Liga 2, fără nicio problemă”.

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Poli Iași

„Câinii” strâng rândurile după înfrângerea clară în fața marii rivale și vor să umple din nou stadionul „Arcul de Triumf” la derby-ul pentru promovare cu Poli Iași. Clubul a pus în vânzare biletele cu cinci zile înainte.

ADVERTISEMENT


„Vă aşteptăm la stadion să-i susținem pe băieți în drumul spre prima ligă. Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:00. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate. HAI DINAMO!”, a transmis pe Facebook clubul alb-roșu.

ADVERTISEMENT