Eugenia Şerban are o siluetă de vis. Cum s-a afişat la un eveniment monden. A atras toate privirile

Eugenia Serban, silueta, fusta scurta

Eugenia Şerban s-a afişat la un eveniment monden într-o formă de zile mari, într-o fustă foarte scurtă, care i-a pus în vedere forma fizică de excepţie.

Actriţa a atras toate privirile la un eveniment de breaslă. Îmbrăcată cu o fustă foarte scurtă(vezi imaginea aici), vedeta din „Inimă de ţigan” afişează o siluetă de vis.

Eugenia Şerban reuşeşte să se menţină într-o formă de zile mari la cei 48 de ani, vârsta pe care i-o arată buletinul. A slăbit şi şi-a întinerit chipul în cabinetul medicului estetician.

De când a dat jos 11 kilograme mâncând doar carne la grătar şi salate, actriţa şi-a schimbat şi stilul vestimentar. A adoptat un look tineresc şi a înlocuit rochiile şi fustele largi cu jeanşi cu talie joasă.

Vedeta şi-a schimbat alimentaţia după ce fiul său, Lorans, a luat drumul străinătăţii, unde a început o afacere: „Nu am mai gătit în fiecare zi, aşa cum obişnuiam să fac. Pentru că băiatul meu nu mai e în ţară, nu a mai trebuit să gătesc pentru el în fiecare zi şi să mai gust. Gătesc foarte rar, aproape deloc. Mănânc salate, grătar. Am slăbit 11 kilograme în 6-7 luni”, declara actriţa la un moment dat.

Eugenia Şerban a completat scăderea în greutate cu o operaţie de blefaroplastie şi periodic recurge la tratamente estetice pentru ca tenul ei să arate perfect.

Sursă: www.click.ro