ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Părăsită de antrenor, Eugenie Bouchard a trecut la măsuri disperate pentru a-şi recăpăta forma bună

Eugenie Bouchard trece printr-o perioadă foarte dificilă. Părăsită de antrenor, canadianca trece la măsuri extreme pentru a-şi recăpăta forma care a consacrat-o în anul 2014.
Autor: Irina Aldea | 01.04.2018 | 16:53
Părăsită de antrenor, Eugenie Bouchard a trecut la măsuri disperate pentru a-şi recăpăta forma bună

Eugenie Bouchard trece printr-o perioadă foarte confuză. Babolat a ales să nu reînnoiască anul acesta contractul cu jucătoarea de tenis din Canada, iar ea a încercat mai multe modele de rachete de la diferite firme pentru a-şi găsi din nou forma bună. La Indian Wells, Genie a jucat în turul inaugural folosind pentru început un model Wilson Ultra, apoi Yonex şi Babolat. Din păcate pentru ea, schimbarea rachetelor nu a ajutat-o cu nimic, fiind învinsă în final de Sachia Vickery, scor 6-3, 6-4.

ADVERTISEMENT

La Cupa Hopman, în luna ianuarie, Bouchard a încercat unul din modelele Head. Practic, canadianca a încercat patru mărci diferite de rachete în ultimele patru luni. La ultimul său turneu jucat, la Miami Open, Bouchard a folosit un model din seria Yonex, dar este posibil să o schimbe din nou săptămâna viitoare la Charleston, unde o va înfrunta în turul întâi pe italianca Sara Errani.

Eugenie Bouchard, părăsită şi de antrenor

Părăsită de sponsori, Eugenie Bouchard a primit o altă lovitură. Antrenorul Harold Solomon a decis să părăsească şi el echipa canadiencei. Tenisul nu mai reprezintă o prioritate pentru ea, iar acest lucru a deteriorat ireversibil relaţia cu tehnicianul Harold Solomon. Acesta trebuia să îi relanseze cariera, dar se pare că s-a recunoscut învins. Problemele au fost evidente în calificările de la Miami, când veteranul de 65 de ani nu a mai stat în loja în care au luat loc Robbye Poole, Scott Byrnes şi ceilalţi din staff-ul lui Genie. La ultimul meci din calificări, Solomon nu a mai venit deloc, la fel cum s-a întâmplat apoi, câteva zile mai târziu, în proba de dublu la care Bouchard s-a înscris.

ADVERTISEMENT

Din câte se pare, ruptura dintre ei e ireversibilă, deşi părţile au refuzat să comenteze, cel puţin deocamdată, motivele rupturii. “Apreciez că vă faceţi meseria, dar nu voi vorbi cu nimeni despre relaţia mea cu Genie”, a fost singura reacţie a lui Solomon. Solomon şi Bouchard au colaborat din greu pe parcursul ultimului an, canadianca mergând tot mai des la Academia acestuia de la Fort Lauderdale. Ea s-a pregătit intens acolo în pauza dintre turnee, fără vreun rezultat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!