Sporturi

Eugenie Bouchard a rămas din nou fără antrenor! “Am decis să ne despărţim!”

27.04.2019 | 13:45
Eugenie Bouchard a ramas din nou fara antrenor Am decis sa ne despartim

Eugenie Bouchard a rămas fără antrenor şi preparator fizic. Eugenie Bouchard, aflată acum pe locul 81 WTA, a rămas din nou fără tehnician şi va trebui să se descurce singură o vreme în circuitul feminin de tenis. Canadianca în vârstă de 25 de ani traversa o perioadă destul de bună alături de Michael Joyce, ea reuşise să revină între primele 100 de jucătoare ale lumii, însă colaborarea nu a mai putut continua.

Eugenie Bouchard şi antrenorul ei au decis să nu mai colaboreze

Cel care a anunţat ruptura a fost chiar tehnicianul american în vârstă de 46 de ani, Michael Joyce. “Genie şi cu mine am decis de comun acord să încheiem parteneriatul profesional în acest moment. Îi doresc tot binele”, a scris Joyce pe contul personal de Twitter. De asemenea, Genie a rămas şi fără un preparator fizic. Scott Byrnes, responsabilul cu forma fizică a canadiencei, a renunţat şi el. Deocamdată, Bouchard nu a reacţionat şi nici nu a făcut vreun anunţ personal în privinţa opririi colaborării cu cei doi.

Eugenie Bouchard nu s-a mai pregătit deja de o lună şi jumătate şi nu s-a înscris la niciun turneu pe zgură până acum. Ea figurează doar pe lista de accedere a celui de-al doilea turneu de Grand Slam al sezonului, Roland Garros, asta deoarece este pe locul 81 WTA şi are acces direct. Totuşi, nimeni nu poate şti deocamdată dacă Genie va merge la Paris şi va evolua la French Open.

Eugenie Bouchard a rămas fără antrenor şi preparator fizic

Eugenie Bouchard continuă să stea departe de terenul de tenis

După eliminările premature suferite la Indian Wells şi Miami, Eugenie Bouchard a hotărât să ia o pauză de la tenis pe o perioadă nedeterminată. Ea a fost învinsă în primul tur la Indian Wells de către jucătoarea din Belgia, Kirsten Flipkens, scor 5-7, 6-3, 5-7, după două ore şi 37 de minute de joc, iar la Miami Open a fost învinsă în aceeaşi fază a competiţiei de către japoneza Nao Hibino, scor 6-4, 0-6, 4-6, după o oră şi 48 de minute de joc.

Tags: