Sporturi

Eugenie Bouchard a râs de Caroline Wozniacki pe internet după un mesaj al danezei referitor la viitorul ei soţ

30.04.2019 | 13:15
Eugenie Bouchard a ras de Caroline Wozniacki pe internet dupa un mesaj al danezei referitor la viitorul ei sot

Eugenie Bouchard a râs de Caroline Wozniacki pe internet. Eugenie Bouchard profită de timpul petrecut departe de terenul de tenis şi se distrează aşa cum ştie ea mai bine, postând poze pe Instagram şi comentând pe internet la fiecare postare care i se pare cu potenţial de glumă, lucru pe care l-a făcut recent la postarea publicată de fostul lider mondial, Caroline Wozniacki.

Eugenie Bouchard a glumit pe seama mesajului publicat de Caroline Wozniacki pe internet

Ieri, daneza în vârstă de 28 de ani, i-a urat logodnicului ei “La Mulţi Ani”, însă în mesajul Carolinei s-a strecurat şi o mică eroare: “La mulţi ani, David Lee. Iubesc fiecare minut şi fiecare zi pe care le petrec cu tine. De-abia aştept, aventurile haioase şi nebune pe care le vom avea în următorii 60 de ani, dar pentru moment, îţi mulţumesc pentru că-mi eşti cel mai bun prieten, la bine şi la greu”, a scris Caroline pe contul personal de Instagram.

Foarte atentă din fire, mai ales când vine vorba de Instagram, Bouchard a făcut câteva calcule şi a comentat:  “Să înţeleleg că vei găsi un alt bărbat la 88 de ani?”. Replica jucătoarei de tenis din Canada a strâns imediat peste 300 de aprecieri, iar Caroline Wozniacki a replicat la o oră după mesajul postat de Genie: “Tocmai i-am spus lui David ce ai scris şi amândoi murim de râs”, a scris Caro.

Eugenie Bouchard a râs de Caroline Wozniacki pe internet

Caroline Wozniacki se căsătoreşte anul acesta cu baschetbalistul David Lee

Caroline Wozniacki s-a logodit cu David Lee în luna noiembrie a anului 2017, iar cei doi sunt nerăbdători să-şi unească destinele. Chiar şi aşa, fostul baschetbalist din NBA nu a fost primul bărbat din viața danezei. Aceasta a mai trăit o poveste de dragoste cu Rory McIlroy, un cunoscut jucător de golf. Logodna lor s-a încheiat însă în urma infidelităților acestuia. Daneza făcuse câteva planuri de nuntă şi cu jucătorul de golf.

Tags: