Cele mai citite

Eugenie Bouchard, luată peste picior de organizatorii unui turneu: “Nu pierdeţi ocazia de a o întâlni pe această femeie sexy”

Prezenţa canadiencei Eugenie Bouchard la un turneu WTA, anunţată de organizatori într-un mod foarte bizar pe Instagram, a făcut înconjurul lumii.
Autor: Irina Aldea | 25.03.2018 | 12:53
Eugenie Bouchard, luată peste picior de organizatorii unui turneu:

Eugenie Bouchard continuă să primească wild-carduri în circuitul profesionist de tenis chiar dacă rezultatele sale sunt din ce în ce mai slabe. Jucătoarea din Canada, care a coborât până pe locul 114 în clasamentul WTA, este eliminată de la toate competiţiile de jucătoare cu mult mai slab cotate decât ea, în fazele incipiente al turneelor, sau chiar în calificări.

Bouchard va participa direct pe tabloul principal la turneul WTA Bogotà ce va avea loc între 7 şi 15 aprilie 2018 pe zgură în aer liber. Canadianca va avea a doua apariţie la turneul din Columbia, după ce în 2013 a fost eliminată în runda secundă. Evenimentul columbian a anunţat prezenţa sportivei din Canada într-un mod neobişnuit. “Genie Bouchard este considerată cea mai sexy jucătoare de tenis din lume! Ea va fi în Columbia pentru turneul WTA Bogotá. Nu pierdeţi ocazia de a o întâlni pe această femeie frumoasă, vă aşteptăm!”, au scris organizatorii pe Instagram.

Bouchard, luată peste picior la postarea cu pricina

Anunţul a fost făcut public pe contul oficial de Instagram al turneului, însă după multe comentarii în care Bouchard era luată peste picior, organizatorii evenimentului din Columbia au decis să şteargă postarea. Bouchard se alătură în competiţie Dariei Kasatkina, Magdei Linette, Tatjanei Maria şi campioanei en-titre, Francesca Schiavone. “Genie” a acumulat 7 înfrângeri din 10 meciuri disputate anul acesta şi nu dă semne de revenire.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!