Sport

Eugenie Bouchard, atac dur la adresa lui Novak Djokovic: „Bebeluș plângăcios!”

Jucătoarea canadiancă, Eugenie Bouchard, a avut o declarație surpriză la adresa numărului unu mondial, Novak Djokovic.
26.08.2021 | 15:39
Eugenie Bouchard atac dur la adresa lui Novak Djokovic Bebelus plangacios
Eugenie Bouchard, atac dur la adresa lui Novak Djokovic: „Bebeluș plângăcios!”
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard nu a mai jucat din luna martie a acestui an, din cauza unei accidentări suferite la umăr. Fosta finalistă de la Wimbledon a acordat un interviu unde a trebuit să-i descrie pe „cei trei mari” din elita tenisului.

Sportiva este comentatoare acum la Tennis Channel.

Eugenie Bouchard îl consideră pe Novak Djokovic un „bebeluș plângăcios”

Pe lângă cei 3 jucători, Eugenie Bouchard a avut de descris și alți sportivi. Canadianca l-a numit pe Rafael Nadal o „bestie”, pe Roger Federer, simplu, „Roger”.

ADVERTISEMENT

Când a venit rândul lui Djokovic, sportiva a creat controverse, ea numindu-l pe Novak un „bebeluș plângăcios”.

Deși nu a intrat în detalii, cel mai probabil Eugenie Bouchard a făcut referire la comportamentul sârbului pe timpul partidelor pe care acesta le disputa.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată când numărului mondial nu-i convine ceva, acesta simte nevoia să se „exteriorizeze”.

Novak Djokovic, criză de nervi la Jocurile Olimpice

În timpul meciului cu Alexander Zverev, de la Jocurile Olimpice, numărul unu mondial avea să se prăbușească atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. După un punct pierdut sârbul a țipat la loja sa pentru că nu reușea să găsească soluții.

ADVERTISEMENT

Sârbul a pierdut și finala mică în fața lui Pablo Carreno-Busta, meci în care și-a ieșit din minți și a aruncat o rachetă în tribună, după care a rupt o alta la fileu.

De asemenea, sârbul a fost criticat şi de un alt adversar, brazilianul Marcelo Melo, după ce l-a lovit pe acesta cu mingea în timpul meciului din optimile de finală ale probei de dublu mixt de la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

În timpul unui punct, sârbul a avut posibilitatea unui smash, pe care l-a și executat, dar mingea trimisă de el s-a oprit exacxt în corpul lui Marcelo Melo. Brazilianul considerând că Djokovic ar fi putut să trimită oriunde în teren și să câștige punctul, dar a ales să-l lovească intenționat.

„Gesturile lui Novak Djokovic mi-au lăsat o impresie negativă, ca să fiu sincer. Acum două zile a făcut un videoclip vorbind despre Brazilia, despre energia Braziliei și astăzi joacă așa” au fost cuvintele lui Marcelo Melo la adresa sârbului.

ADVERTISEMENT