Sport

Eugenie Bouchard, atracția principală la Transylvania Open. Canadianca, primită ca o regină la Cluj. Video

Eugenie Bouchard, fostul număr cinci mondial, este cel mai mare nume care va participa în acest an la Transylvania Open. Canadianca a avut parte de o primire călduroasă la Cluj.
06.10.2022 | 01:07
Eugenie Bouchard se află pe locul 506 în clasamentul WTA. Sursă foto: Facebook @Transylvania Open
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard este ultimul nume greu pe lista jucătoarelor care participă la turneul WTA Transylvania Open 2022 de la Cluj.

Eugenie Bouchard a ajuns la Cluj pentru turneul Transylvania Open

Eugenie Bouchard (28 de ani) a fost adusă cu un bolid de lux la hotelul din Cluj unde sunt cazate jucătoarele.

ADVERTISEMENT

Directorul turneului, Patrick Ciocirlă, a așteptat-o cu un buchet imens de flori pe una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis din lume.

Emma Răducanu, jucătoarea de origine română născută în Canada va reveni la Transylvania Open, unde a fost primită cu mare căldură, după ce a câștigat turneul de Grand Slam de la US Open.

ADVERTISEMENT

Britanica primit o invitație din partea organizatorilor, după ce a fost pe lista rezervelor, alături de Jaqueline Cristian.

Eugenie Bouchard, în cădere liberă în clasamentul WTA

Eugenie Bouchard se află în cel mai dificil moment al carierei și a ajuns pe locul 506 în clasamentul mondial, deși în urmă cu opt ani era pe locul cinci și juca finala la Roland Garros. De altfel, jucătoarea a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a fi prezentă la Cluj.

ADVERTISEMENT

Canadianca este considerată un adevărat sexy-simbol al tenisului, însă din păcate pentru fanii români „Genie” are un iubit de câteva luni.

Bouchard are o relație cu Rudolph Mason, fundașul echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers, din NFL. Cei doi au făcut publică relația de Valentine’s Day în 2021.

ADVERTISEMENT
Eugenie Bouchard și Rudolph Mason
Eugenie Bouchard și Rudolph Mason

Cele mai importante nume care vor participa la WTA Transylvania Open 2022

Pe lângă Eugenie Bouchard și Emma Răducanu, la WTA Transylvania Open 2022 vor mai participa: Krejcikova, Begu, Potapova, Kalinina, Bondar, Kostyuk, Paolini, Bronzetti, Siegemund, Sorribes Tormo, Wang, Parrizas Diaz, Li, Bogdan, Martincova, Linette, Parry, Juvan, Niemeier, Sherif, Krunic.

Turneul de la Cluj are premii totale în valoare de 250.000 de dolari și este o competiție WTA 250. Tranylvania Open se desfășoară în perioada 8-16 octombrie.

ADVERTISEMENT