Eugenie Bouchard, în căutarea echilibrului profesional! La ce măsuri a recurs canadianca

Irina Aldea   
in Sporturi
06/04/2018, 13:11
Eugenie Bouchard, în căutarea echilibrului profesional! La ce măsuri a recurs canadianca

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Genie a făcut deplasarea în California pentru a lua legătura cu antrenorul Robert Landsdorp, în vârstă de 79 de ani, cunoscut pentru felul în care a lucrat cu Maria Sharapova, Tracy Austin sau Lidnsay Davenport. Landsdorp, care va împlini 80 de ani în august, preferă loviturile puternice, plate. Veteranul nu a mai lucrat de câţiva ani cu jucători de top. El e cunoscut pentru faptul că le-a crescut nivelul de încredere sportivelor menţionate mai sus. Astfel. Landsdorp este considerat omul perfect pentru jucătoarea de 24 de ani, ajunsă cu moralul la pământ.

Lansdorp a uimit lumea tenisului în 1979, atunci când a ajutat-o pe Austin să devină cea mai tânără campioană din istoria US Open (16 ani). Bouchard, care se află acum la Los Angeles, va încerca să joace tenis la un nivel mai scăzut, sătulă probabilă să părăsească turneele WTA încă din primul tur. Astfel, canadianca a decis că nu poate face faţă în acest moment la un nivel înalt şi va evolua în turnee ITF, unde va întâlni jucătoare mult mai slab cotate.

Eugenie Bouchard, în căutarea echilibrului profesional

Se pare totuşi că Genie are şi un alt motiv pentru a se afla la Los Angeles. Aici se află sediul agenţiei “Creative Artists”, iar candianca este în căutarea unui nou agent de publicitate, după ce John Tobias a părăsit-o luna trecută. Nu se ştie încă dacă Landsdorp se va deplasa la competiţii cu Genie sau pur şi simplu îi va oferi sfaturi prin telefon.

Închide ×