Se lasă Eugenie Bouchard de tenis? “O să devin model!”

Irina Aldea   
in Sporturi
27/03/2018, 17:15
Se lasă Eugenie Bouchard de tenis? “O să devin model!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Au trecut 4 ani de când Bouchard atingea cea mai înaltă treaptă a carierei. Sportiva are doar 24 de ani. La doar 20 de ani, jucătoarea din Canada o învingea pe Simona Halep în semifinale la Wimbledon într-o partida dramatică şi juca o finală nesperată cu Petra Kvitova, care a învins-o în două seturi.

Bouchard urca atunci până pe locul 5 în clasamentul WTA şi toată lumea părea a ei. Doar că n-a fost aşa. Jucătoarea din Canada a intrat în declin, iar acum e afară top 100 WTA de luni bune. Eugenie se descurca bine în afara terenului. E imaginea multor companii şi a pozat goală anul acesta în celebra revista Sports Illustrated. “Încă mai încerc să-mi redresez cariera din tenis. Dacă nu merge, o să devin model!”, a spus ea recent într-un interviu.

Eugenie Bouchard, în cădere liberă

Eugenie Bouchard este într-un moment dificil al carierei. Ajunsă la turneele importante doar prin intermediul organizatorilor, care îi oferă wild-carduri, candadianca este părăsită de toţi sponsorii. Aviva, Colgate, Babolat şi Usana sunt companiile care au rupt deja înţelegerile cu Bouchard, ca urmare a performanţelor deplorabile din tenis, iar Nike nu îi mai plăteşte nimic lui Bouchard, oprind de asemenea şi dezvoltarea liniei vestimentare personalizate.

Închide ×