Simona Halep

Eugenie Bouchard, declaraţii la superlativ despre Simona Halep: “Este un perete! I-aţi văzut picioarele?”

18.02.2019 | 14:00
Eugenie Bouchard declaratii la superlativ despre Simona Halep Este un perete Iati vazut picioarele

După prima reacţie despre meciul cu Simona Halep, Eugenie Bouchard a oferit declaraţii noi la Dubai înainte de confruntarea cu fosta mare rivală, explicând de ce este românca una dintre cele mai bune jucătoare din circuit.

Întrebată despre înălţimea lui Halep, doar 1.68, şi de faptul că nu are un serviciu atât de puternic precum celelalte jucătoare de top, canadianca a replicat concis: “Dar i-aţi văzut picioarele? Nu este totul despre înălţime, are o mulţime de lucruri bune în jocul ei”.

Bouchard, despre Simona Halep: “Este un perete agresiv! Mă inspiră”

Genie a continuat s-o laude pe româncă, făcând referire la abilităţile defensive: “Este un perete. Un perete agresiv! Îmi aduc aminte că am văzut finala de la Roland Garros de anul trecut şi m-a inspirat pentru că poate ajunge la fiecare minge şi să facă ceva nou de fiecare dată. Şi câteodată, când e în mare dificultate, are lovituri chiar mai bune. Este ceea ce am observat din meciurile directe pe care le-am avut cu Halep”.

Simona a câştigat anul trecut primul turneu de Mare Şlem la Roland Garros după ce a învins-o pe Sloane Stephens într-un duel electrizant, în care a revenit de la 0-1 la seturi.

Numărul 2 mondial a oferit prima reacţie despre turneul de la Dubai: “Sunt pregătită să lupt la fiecare meci. Sunt într-o formă bună, am jucat bine la Doha şi sunt încrezătoare că şi aici va fi un turneu consistent. Nivelul meu este ridicat, este un moment bun şi mă bucur de acest lucru”.

Halep şi Bouchard s-au mai întâlnit de 4 ori până acum, românca impunându-se în 3 ocazii. Ultimul meci dintre cele două a avut loc acum mai bine de un an, la Australian Open 2018 când Simona s-a impus categoric, scor 6-2, 6-2. Meciul din turul secund se va juca marţi sau miercuri, programul urmează să fie anunţat.