Cele mai citite

Eugenie Bouchard în dificultate după ce a fost părăsită de sponsori! Avertizată de un specialist

Rezultatele foarte modeste din ultima perioadă îi cauzează mari dificultăţi lui Eugenie Bouchard, ce a pierdut deja 5 contracte de sponsorizare. Şi conform unui specialist american, acesta este doar începutul!
Autor: Dragos Suciu | 12.03.2018 | 19:02
Eugenie Bouchard în dificultate după ce a fost părăsită de sponsori! Avertizată de un specialist

Tenisul mondial caută de ani buni noi modele, din generaţille proaspete, deoarece Serena Williams, Roger Federer, Rafael Nadal şi Novak Djokovic nu sunt eterni. Deşi poate că par a fi. Şi în această căutare pe alocuri absurdă, specialiştii dau greş, legând viitorul tenisului de unele nume ce se pierd în derizoriu.

Nu ştim dacă acesta va fi până la urmă şi cazul lui Eugenie Bouchard, ce după un 2014 senzaţional a dus şirul dezamăgirilor până în afara Top 100 WTA. Şi a preferat să se concentreze pe marketing, sursa de venit fiind mai sigură şi probabil mai consistentă decât cea din sportul propriu-zis. Problemele însă încep să apară şi acolo!

Bouchard în pericol să piardă toate contractele de sponsorizare!

După ce deja 5 sponsori au renunţat la imaginea canadiencei, profesorul de marketing Andre Richelieu a declarat următoarele :“Pentru a menţine un astfel de brand ai nevoie de performanţă sportivă. În cazul lui Bouchard, sponsorii nu doresc să-şi asocieze imaginea de teamă să nu devină victimele unui transfer de imagine negativă.”

Contractele de imagine au reprezentat o sursă bună de venit pentru Eugenie Bouchard, aceasta totalizând încasări de aproape 7 milioane de dolari din colborări cu diverse branduri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!