Sporturi

Eugenie Bouchard nu mai e singură. Cine este noul iubit al jucătoarei

17.02.2021 | 16:40
Eugenie Bouchard nu mai e singura Cine este noul iubit al jucatoarei
Sursa foto: MASON RUDOLPH/ INSTAGRAM
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Iubitul sportivei din Canada este un popular jucător de fotbal american.

Bouchard este prima jucătoare din Canada care a disputat o finală de Mare Șlem, Roland Garros în 2014, an în care a atins și cea mai înaltă poziție în topul mondial WTA, locul 5.

ADVERTISEMENT

Dacă în cariera sportivă are un singur titlu în palmares, pe rețelele de socializare canadianca este una dintre cele mai ispititoare apariții.

Eugenie Bouchard nu mai e singură: “My Valentine”

Fără rezultate deosebite în tenis, în ultima perioadă, Eugenie Bouchard a reapărut în atenția presei anul trecut când a postat pe Instagram un mesaj în care spunea că izolarea generată de pandemia de coronavirus ar fi mai amuzantă dacă ar avea un iubit.

ADVERTISEMENT

La un an distanță, canadianca și-a ”prezentat” oficial noul iubit, cum altfel, pe Instagram. Alesul inimii este Rudolph Mason, fundașul echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers, din NFL.

Cei doi au postat în tandem, pe conturile personale de Instagram, aceeași fotografie cu același mesaj: ”My Valentine”.

ADVERTISEMENT

”Slujitorul lui Christos”, la fel de popular precum Eugenie

Iubitul jucătoarei de tenis este una dintre vedetele echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers. În facultate a jucat la Oklahoma, iar din 2018 a semnat cu Pittsburgh.

Un an mai târziu ajunge rezerva lui Ben Roethlisberger, vedeta echipei din Pennsylvania. Norocul îi surâde lui Rudolph atunci când Roethlisberger se accidentază, iar tânărul jucător este promovat în poziția de Quarter back (fundaș).

ADVERTISEMENT

Plătit cu aproximativ 4 milioane de dolari, Rudolph Mason este extrem de popular și în mediul online, unde se prezintă ca ”slujitor al lui Christos”. Numai pe Instagram are peste 230 de mii de urmăritori.

ADVERTISEMENT
Tags: