Eugenie Bouchard, o nouă reacție controversată: “Cine este el?!”. Răspuns imediat: “Cine ești tu?”

Ionuţ Cataramă   
în Tenis
06/06/2018, 11:16
Eugenie Bouchard, o nouă reacție controversată: “Cine este el?!”. Răspuns imediat: “Cine ești tu?” GALERIE FOTO
eugenie bouchard novak djokovic

Marco Cecchinato a produs cea mai mare surpriză de la această ediție a Roland Garros, învingându-l în patru seturi pe Novak Djokovic în faza sferturilor de finală. Eugenie Bouchard, aflată în afara primelor 150 de locuri WTA în acest moment, a avut o reacție care a stârnit vâlvă în timpul acelei partide.

Canadianca și-a întrebat fanii pe Twitter cu cine joacă mai exact Djokovic, ironizându-l astfel pe Cecchinato. Doar că fanii săi nu au avut reacția la care ea s-ar fi așteptat.

Eugenie Bouchard, o nouă reacție controversată

Foarte mulți urmăritori ai lui Bouchard au sărit în apărarea lui Cecchinato, despre care au spus că este mult mai bine poziționat în ierarhia ATP decât este ea în clasamentul WTA. Bouchard a fost nevoită într-o final să modifice tenta mesajului său.

“Locul lui în clasament este mai bun decât al tău. Adevărata întrebare este cine eşti tu?”, a scris unul dintre utilizatorii reţelei de socializare.

“Cine este genie Bouchard. Mai joacă tenis?”, a postat altul.

“Wow, meu nu a fost lipsit de respect. Am întrebat cu adevărat pentru că nu am mai auzit de el şi el era în sferturile (acum în semifinalele) unui Grand Slam”, a precizat ea.

Italianul Marco Cecchinato, locul 72 ATP, l-a învins, marţi, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), 1-6, 7-6 (11), pe sârbul Novak Djokovici, locul 22 ATP, calificându-se pentru prima dată în cariera sa în semifinalele unui turneu de Grand Slam, la Roland Garros.

Tenismenul de 25 de ani, care l-a eliminat pe Marius Copil în primul tur, în cinci seturi, s-a impus după un meci de trei ore şi 26 de minute şi după ce a evitat decisivul, salvând trei mingi de set.

Jucătoarea s-a apărat, spunând că nu mai auzise înainte de jucătorul italian.

 

Închide ×