Sporturi

Eugenie Bouchard stă singură în izolare, într-un apartament de 3,7 milioane de dolari: „Carantina ar fi fost mai uşoară cu un iubit!“

07.05.2020 | 21:41
Eugenie Bouchard sta singura in izolare intrun apartament de 37 milioane de dolari Carantina ar fi fost mai usoara cu un iubit
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard, jucătoarea de tenis din Canada, îşi petrece izolarea la Miami, într-un apartament care a costat-o 3,7 milioane de dolari. Situat într-un complex rezidenţial de lux, apartamentul este unul de tip penthouse şi se bucură de o privelişte uimitoare.

Bouchard, îndrăgostită de Miami, stă în izolare în apartamentul ei

Canadianca a declarat că iubeşte Miami-ul. Ce-i drept, nu lipseşte nimic din peisaj. Plajele de acolo – superbe, apa mării este ideală, clima – constant caldă şi plăcută, perfectă tot anul (mai puţin în sezonul uraganelor). Ce şi-ar putea dori mai mult?

2017 este anul în care Genie a decis să-şi cumpere locuinţa. A achitat atunci 3,7 milioane de dolari, dar pare mulţumită de ce a primit în schimbul acelei sume.

Situat într-un complex de lux din South Beach, penthouse-ul oferă o imagine superbă a plajelor din jur, dar şi clădirilor care domină prin înălţimea lor centrul financiar al Miami-ului, la orizont.

eugenie bouchard apartament
Apartamentul lui Eugenie Bouchard din Miami

Suprafaţa lui este de 170 de metri pătraţă, în care intră un spaţiu de luat masa generos, două dormitoare şi două băi. Terasa exterioară are şi ea 40 de metri pătraţi. Cât o garsonieră de la noi am putea spune.

Ferestrele mari, care pornesc de la nivelul podelei şi se termină în tavan, „deschid“ toate încăperile, permiţând luminii să invadeze tot apartamentul şi proprietarei să se bucure de peisaj.

Complexul rezidenţial, conceput eco, are şi patru piscine la care Bouchard poate merge oricând. O baie în apă sau una de soare, pentru un bronz ce se potriveşte perfect cu silueta canadiencei.

A acceptat o întâlnire cu un fan

Bouchard a glumit pe reţelele de socializare, spunând că izolarea ar fi mai plăcut alături de un iubit, iar invitaţiile nu au întârziat să apară. În stilu-i caracteristic, ea a acceptat propunerea unuia dintre fani, dar i-a cerut să aducă… hârtie igienică.

“Nu că m-aș plânge, dar cred că această carantină ar fi mult mai distractivă cu un iubit” – Eugenie Bouchard

Fanul cu pricina a plătit şi 3.600 de dolari pentru întâlnirea de vis, dar toţi banii au fost donaţi pentru lupta împotriva coronavirusului.