Eugenie Bouchard şi coşmarul trăit după procesul câştigat în instanţă: “Am rămas cu o traumă!”

Irina Aldea   
in Sporturi
25/03/2018, 11:59
Eugenie Bouchard şi coşmarul trăit după procesul câştigat în instanţă: “Am rămas cu o traumă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Eugenie Bouchard spune că a rămas cu o traumă după ce a căzut pe o podea umedă la ediţia din 2015 a US Open. Bouchard a câştigat dreptul de a primi despăgubiri în instanţă, dar chiar şi aşa, canadianca spune că a rămas traumatizată.

“Am suferit un accident oribil, este ceva ce nu mai vreau să trăiesc. Am rămas cu o traumă. Mă refer la faptul că am fost la tribunal, a trebuit să gestionez întreaga situaţie, cu avocaţi, judecători. Este o altă lume la care nu m-am gândit niciodată. A fost ca la televizor! Mi-a fost foarte greu, am trecut prin doi ani şi jumătate dificili şi nu pot da uitării asta într-o săptămână. Avocatul mi-a spus că am dat cea mai bună depoziţie pe care a văzut-o vreodată”, a spus Bouchard într-o conferinţă de presă.

Eugenie Bouchard şi singura victorie, cea de la tribunal

Potrivit informaţiilor apărute în presa din America, Bouchard ar fi încasat despăgubiri cuprinse între 10 şi 15 milioane de dolari din partea organizatorilor US Open. Canadianca a revenit în circuit la Indian Wells, unde a fost învinsă încă din primul tur de către Saschia Vickery, scor 6-3, 6-4, iar la Miami nici măcar nua  trecut de calificări. Acolo a fost eliminate în turul secund al calificărilor de către Rebecca Peterson, scor 6-4, 6-3.

Închide ×