News

EURO 2016. HARTA TERORII! ISIS pîndeşte din umbră! Locurile cele mai periculoase din Franţa

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
Autor: Silviu Ghering | 10.06.2016 | 00:05
EURO 2016. HARTA TERORII! ISIS pîndeşte din umbră! Locurile cele mai periculoase din Franţa

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

EURO 2016. TOTUL despre PRIMA ETAPĂ din grupe, avancronici, echipe probabile, „mînuţe” de ajutor, ponturi, cote găseşti în FANATIK-ul de VINERI!

EURO 2016. HARTA TERORII! ISIS pîndeşte orice oportunitate de a transforma turneul final EURO 2016 într-n carnagiu, însă forţele de ordine promit măsuri de securitate fără precedent! Harta cu „focarele” terorii, cele mai periculoase locuri din Franţa, numai în FANATIK-ul de VINERI!

EURO 2016. DE LA TOVARĂŞUL CHIRAŢĂ LA FRAŢII NEGOIŢĂ! 4 momente „istorice” la cele 4 prezenţe româneşti la EURO, din 1984 în 2008, de la intervenţia în forţă a lui Mircea Lucescu la tovarăşul Chiraţă de la „partdid” ca să le dea banii promişi tricolorilor la surpriza fraţilor Negoiţă care a bulversat echipa naţională la ultimul EURO la care am fost, numai în FANATIK-ul de VINERI!

EURO 2016. ROMÂNIA ÎN ZONA EURO! Generaţia de Aur între minim, zero puncte în 1996, şi maxim, sferturi în 2000. Aminteşte-ţi istoria noastră fotbalistică la campionatele Europene din FANATIK-ul de VINERI!

EURO 2016. CUMPENELE „GRANZILOR”! Orice echipă, cît de mare şi de tare ar fi, trece prin momente delicate. FANATIK-ul de VINERI vă dezvăluie aspecte puţin cunoscute din intimitatea marilor naţionale prezente la turneele finale EURO la care a participat şi România!

EURO 2016. GHID TURISTIC FRANCEZ! Ce populaţie are gazda turneului final EURO şi cîţi sînt emigranţi din aceasta, cîţi musulmani şi cîţi creştini practicanţi are Franţa, cît costă o noapte la hotel în oraşele în care se joacă turneul final EURO, mijloace de transport, obiective turistice, dar şi obiective… culinare, totul în FANATIK-ul de VINERI!

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Cota de aur, Bani pe jos, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!