EXCLUSIV. Şefii TAIE în carne vie: ”5.000 €, un SALARIU prea mare!”

Gata cu boieria la Astra Giurgiu! Patronul Ioan Niculae nu mai este dispus să acorde salarii uriaşe, astfel că, după finala Cupei României, jucătorii vor intra la negocieri.

Săpunaru (15.000 de euro), Budescu (15.000 de euro), Silviu Lung (13.000 de euro) sunt jucătorii cel mai bine plătiţi de la Astra, însă, începând cu noul campionat, acestea vor fi reduse drastic! Mai mult, giurgiuvenii sunt pe cale să-i piardă pe cei trei jucători care, deşi mai au încă un an de contract, cu siguranţă nu vor fi dispuşi să accepte micşorarea salarială.

FANATIK.RO a aflat că fotbaliştii Astrei vor avea maximum 5.000 de euro salariul, iar Petre Buduru, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, a confirmat informaţia. Mai mult, acesta spune că acest plafon este chiar prea mare. ”5.000 de euro? E prea mult, e un salariu prea mare”, a fost prima intervenţie a oficialului.

Bugetul se face după finala Cupei României

Petre Buduru a explicat apoi că bugetul pentru noul an va fi făcut după finala Cupei României, de pe 27 mai, când Astra întâlneşte pe FC Voluntari. ”Nu am făcut încă bugetul, după Cupa României. Sunt planificări... Vom vedea atunci cine mai doreşte să rămână, cine nu... Asta este situaţia de la Astra în acest moment”, a declarat Buduru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

”Sunt mai mulţi jucători care îşi vor termina contractele în vară. Cu unii negociem prelungirea contractelor, iar de ceilalţi o să ne despărţim. O să vedeţi că o să ne facem o echipă mult mai bună decât ceea ce avem în prezent. Am început deja negocierile cu anumiţi jucători. Domnul Niculae este aproape de echipă şi vorbim despre ceea ce o să facem de la vară”, a spus Dani Coman, preşedintele clubului.

15.000 de euro este salariul lui Săpunaru, fotbalist care a avut două oferte din Turcia în ultimele luni, ambele refuzate

15,25 de milioane de euro este valoarea lotului Astrei Giurgiu

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004