Carousel hot news

EURO 2016. Iordănescu îi dă replica lui Rednic: “Aştept să-l naturalizeze pe ăla care l-a pupat, am văzut că i-a plăcut”

EURO 2016. Întrebat de ce nu este Nicuşor Stanciu în lot, Iordănescu a a mintit perioada cît a fost stelistul accidentat: "Stanciu a fost la naţională cu Irlanda de Nord, dar acum vine după o...
31.08.2015 | 16:31
EURO 2016. Iordănescu îi dă replica lui Rednic:

EURO 2016. Întrebat de ce nu este Nicuşor Stanciu în lot, Iordănescu a a mintit perioada cît a fost stelistul accidentat: “Stanciu a fost la naţională cu Irlanda de Nord, dar acum vine după o accidentare, a marcat un gol frumos, dar nu e suficient, se luptă pentru locul lui Budescu, Sănmărtean, e uşa deschisă şi pentru el, ca şi pentru alţi jucători de la Steaua. Nu uitaţi că în urmă cu ceva timp majoritatea jucătorilor din ţară veneau de la Steaua, acum Steaua nu traversează o perioadă prea bună, e normal să vină mai puţini jucători de acolo”. Şi a explicat apoi de ce lipsesc anumiţi jucători din lotul reprezentativ.

EURO 2016. “Îmi place echipa lui Hagi, am fost să-i văd nu unul, doi jucători, pe Florin Tănase şi Dragoş Nedelcu, dar evoluţia lor nu m-a convins, n-am fost mulţumit, de altfel, de nivelul general al jocului cu Steaua, nici de o parte, nici de alta”

EURO 2016. “Alibec a fost, scuzaţi expresia, cam targă la meciul de ieri, cu Petrolul, aşteptam mai mult de la el şi în Olanda, şi cu Petrolul, dar şi el vine după o accidentare şi trebuie înţeles că-şi intră mai greu în ritm”

EURO 2016. “Avem şi jucători accidentaţi, îmi pare extrem de rău că nu-l avem pe Ciprian Marica, pe Florin Gardoş, pe Bogdan Stancu. Pe Ciprian Marica de ce să-l sun? Colegii mei din staff sînt împărţiţi pe grupuri de jucători şi ţin legăt cu ei, am vorbit de nenumărate ori cu Ciprian, eu ţin foarte mult la el, am o relaţie deosebită cu el, eu l-am debutat la naţională, dar să ştie toată lumea, inclusiv jucătorii convocaţi acum, ăsta e un semnal pentru ei să joace la echipele de club, să fie titulari, pentru că nu se poate să chem, oricine ar el, un jucător care nu joacă de opt luni din cauza unei accidentări şi nici nu are nici contract, e de neconceput. Revenind la Marica, sper din toată inima să-şi găsească echipă şi să înceapă să joace”

EURO 2016. Iordănescu a răspuns şi acuzaţiilor venite de la antrenorul dinamovist Mircea Rednic că, fiind stelist din tinereţe, nu are ochi şi pentru jucătorii dinsmovişti cînd e vorba de convocări la echipa naţională.

EURO 2016. “În ceea ce-l priveşte pe Mircea Rednic, aştept să-i naturalizeze pe cei doi atacanţi şi serios iau unul că am nevoie… mai ales pe ăla care l-a pupat că am văzut că i-a plăcut. Altfel, atunci cînd va fi el antrenor la echipa naţională, probabil că vor fi convocaţi trei jucători de la Dinamo şi unul de la Steaua”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri