Carousel hot news

EURO 2016. ATAC la “General”: “MAI SÎNT şi ALŢI jucători în lot care nu au jucat”

EURO 2016. După ce selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a motivat renunţarea la Ciprian Marica pentru că atacantul naţionalei a fost accidentat şi n-a mai jucat de 8 luni iar acum nici nu mai...
01.09.2015 | 09:45
EURO 2016. ATAC la
ADVERTISEMENT

EURO 2016. După ce selecţionerul Anghel Iordănescu şi-a motivat renunţarea la Ciprian Marica pentru că atacantul naţionalei a fost accidentat şi n-a mai jucat de 8 luni iar acum nici nu mai are echipă, reacţia acestuia nu a întîrzîiat, cu referinţe şi la “alţi jucători în lot care nu au jucat şi nu au avut un meci oficial pînă acum”.

EURO 2016. Lucescu e rezervat înainte de Budapesta: „Nu-mi dau seama care este valoarea jucătorilor noştri momentan pentru că mulţi nu joacă”

EURO 2016. “Sînt total de acord cu Iordănescu, îi respect decizia, nu am nici o problemă. Nu ştiu dacă sînt eu cel mai bun exemplu, dacă ne uităm în lot, dar chiar nu vreau să fiu răutăcios şi să dau exemplu alţi colegi. Cred că cel mai bun motiv era să spună că aceasta a fost decizia dînsului. Mai sînt şi alţi jucători în lot care nu au jucat şi nu au avut un meci oficial pînă acum”,  a declarat Marica la o televiziune de sport.

ADVERTISEMENT

EURO 2016. Torje a venit SUPĂRAT: „Nu am nici o PROBLEMĂ medicală!”

EURO 2016. “Eu nu cred că ăsta a fost motivul, că nu am jucat. Aş fi vrut doar să ştie domnul Iordănescu că am echipă, că am contract. M-am pregătit, am echipă. Altele sînt problemele acolo”

STEAUA. „Armata comite o ilegalitate! Nu poate finanţa o echipă din bani publici!”

EURO 2016. “În ideea de joc a dînsului nu mă vedea pe mine. Înţeleg deciziile, nu trebuie să îmi fie explicate. Nu am nevoie să mă ajute nimeni. Echipa naţională trebuie să fie ajutată de cei mai buni jucători, nu invers”

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri